Strona 52 z 135 PierwszyPierwszy ... 242505152535462102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 766 do 780 z 2012

Temat: Uwaga na oszustów!

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte

Później się bulwersował, że nie działa
    Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 04-01-2013 o 11:03

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post

Później się bulwersował, że nie działa
    Ten sam gracz
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Użytkownik
    Skoro już o tym mowa... Nie wiem, czy zasądzicie to jako 'legalne oszustwo', czy też 'nielegalne'- według mnie oszustwo jest niestety oszustwem. Także często się o tym w różnych tematach słyszy, ale- przejdźmy do sedna sytuacji. Niedawno (około 2 tyg. temu) szukałam kogoś, kto dobrze potrafi ustawiać skrypty. Zgłosił się gracz o nicku kacu . Powiedział, że może mi to zrobić, co mnie zdziwiło- że za darmo. Powiedziałam: Na pewno mnie nie oszukasz? A on na to: (Miał 50 poziom, ja wtedy 28) Po kij mi twoje konto? Tyle, że z okropnymi błędami ortograficznymi... Idźmy dalej. Pomyślałam, że faktycznie, nie ma o nim(przynajmniej nie znalazłam) żadnej notki na forum, gracz zapowiada się mniej więcej dobrze, dlaczego miałby mnie okraść? Na szczęście miałam połączony internet z telefonem. Nie minęło 5 min, na telefon przyszło mi powiadomienie, że dostałam nową wiadomość na e-maila: Procedura zmiany e-maila została rozpoczęta(...) Jeśli to nie ty zmieniałeś/aś swojego e-maila, prosimy o niezwłoczną zmianę hasła. Szybko chciałam wejść na moje konto, ale hasło było już zmienione. Tyle dobrze, że jeszcze nie zdążył zmienić e-maila. To właściwie mnie uratowało i w porę zdążyłam hasło zmienić. Zalogowałam się na nie, a z 300 000G zostało zaledwie 20 000. Wszystkie gemy z eq zostały, nie wiem jak usunięte, być może zdążył sprzedać- tego nie wiem. Najbardziej żal było mi drużyny, w której miałam spore osiągnięcia- odszedł z niej. Jako, że założycielem byłam ja, szefem został inny gracz z owej drużyny, usunął ją.

najlepsze, że niektórzy mają wszędzie identyczne hasła, więc jak miałeś na poczcie to samo hasło co do mfo, lepiej szybko zmień
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Dzięki za potwierdzenie przestępczej działalności gracza władca, został dodany do listy.

Sylva sie wyraża i jest oszustka
    Jeśli do jutra nie wpłynie jakiś konkretny opis sytuacji, to post usuwam.

Skoro już o tym mowa... (...)
    Nie zastosowałaś się do podstawowych zasad bezpieczeństwa, szkoda że zrozumiałaś (mam nadzieję że tak) to dopiero po fakcie.
    Nie ważne jakie zapewnienia usłyszysz, co zostanie Ci obiecane, nigdy prze nigdy nie podajesz żadnych danych dostępowych.
    Szkoda, że dopiero teraz to zgłaszasz.

Użytkownik Avatar Lady Karen
    Nazwa:  1152be357688b8fd.jpg
Wyświetleń: 498
Rozmiar:  68.6 KB

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte

Dlaczego nie ma o tym info w aktualnościach?!

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte

Poprzeszkadzałem mu trochę w spamie jaki urządził na wszystkich kanałach to teraz straszy mnie sądem i zniesławieniem

https://www.youtube.com/watch?v=FVrr3NqguI8

oraz ...

https://www.youtube.com/watch?v=IgDJJhRTx3g
    Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 05-01-2013 o 14:33

Guciooo
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post

Dlaczego nie ma o tym info w aktualnościach?!
    Ziommm to ja i bardzo przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale przecież ja nic złego nie zrobiłem.
    Nikogo nie wyzywałem
    Nikomu nie kazałem wysyłac smsów
    Nie chciałem hasła do konta itd

Ja tylko chciałem pomóc i innym przekazac informację bo myślałem, że jest prawdziwa
    Przepraszam...już nie będę tego robił nigdy !!!!

Guciooo
    Konto usunięte
    ..ale za to chyba nie ma bana ? Przecież gościu nie chce hasła do konta , nie chce aby ktoś wysyłał smmsy itd. Nie ma w tym nic co polegałoby na oszustwie.
    To tak gdyby napisac > dostaniesz 1000 zł jak pójdziesz do sklepu i z powrotem ps. tak czy siak gościu smieszny > można się posmiac

1 post Guciooo został przez niego usunięty, przywróciłem go i teraz widać jaką żałosną taktykę przybrał - > broni sam siebie udając kogoś innego.

Nikon
    Konto usunięte
    od Kaasiiaa
    możesz dostac za darmo 250 mf .Nie wiedziałaś o tym ?

Otóż wyobraź sobie, że właśnie kilka dni temu dowiedziałem się o tym, że firma gry mfo 3 współpracuje z firmą League of Legends.Gra League of Legends jest bardzo znaną grą i podobno w tą grę gra najwięcej osób ale mimo to poszukują kolejnych nowych graczy...więc dogagali się z grą firmy mfo 3 w taki sposób, że oni wyślą im odpowiednią sumkę za to jeśli wyślą graczom mfo 250 MF za to, że będą grali w ich grę Leagu of Legends.
    Mówiąc krótko wystarczy się tylko zarejestrować do gry poprzez ten link >https://signup.leagueoflegends.com/?...2aae8023579036
    założyć konto własnie na tym sponsorowanym linku i grać w league of legends minimum do 10 lvl
    to kwestia tylko 1-2 h a dzięki temu otrzymasz na swoje konto 250 MF

tylko ze przy rejestracji musisz podać maila ktory podaleś w grze mfo 3
    muszą te maile być takie same
    bo tylko w taki sposób otrzymasz 250 mf
    ...

tymon
    Konto usunięte
    Czy założyciel tematu albo jakiś mod mógłby w pierwszej wiadomości dodać i co jakiś czas aktualizować listę wszystkich osób uznanych oficjalnie za złodziei ?
    Bo przeszukiwać całe 54 strony jest dosyć ciężko

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Przecież ma ich w sygnie...
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Uprawnienia