Gracz Immothet jest kolejnym oszustem.
![]()
Gracz Immothet jest kolejnym oszustem.
![]()
19:14
dzida utaka
w kolejce po rozum>
WaaCHooWiaK
muahaahaha
WaaCHooWiaK
kurwa w realu sie smieje z zcb
dzida utaka
boisz sie zaatakowac..
dzida utaka
stara cie chyba wola
Waszkomen
jaki pedalski ick
19:15
Waszkomen
nie atakuj !
WaaCHooWiaK
wiem
dzida utaka
slysze ze wysywa cie od bachorow co sie cykają
WaaCHooWiaK
zaatakuje da pomoc wola 50 lv -,-
dzida utaka
atakuj szmato
Waszkomen
japa !
WaaCHooWiaK
buahahaha
dzida utaka
boisz
WaaCHooWiaK
jestes na forum
WaaCHooWiaK
pedalski nicku
Waszkomen
no
Waszkomen
heh
Waszkomen
WaaCHooWiaK
cala rozmowe teraz skopiuje
dzida utaka
i
dzida utaka
?
Powiedzcie że go zbanujecie, proszę, proszę , proszę.
treść rozmowy
Walka od której się zaczęło:
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...32&vpid=153673
pomuszcie
prosze , jestm bez hełmu i bez pasu Miszcz Janeks oszust chce odmnie wyłudzic 1kk
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 03-12-2012 o 20:46 Powód: edycja postów! uzupełnienie postu o raport
oddał mi wszytko , ale musiałem mu dac 1kk ...
Jakie to smutne ;((( Mortal po co wydajesz pieniądze rodziców na mfy a potem płaczesz ... Niestety za głupotę się cierpi ;/ Chyba nikomu nie jest Ciebie żal ;((( TYLE W TEMACIE
co ty bredzisz ? ; ((
Opisz tą całą sytuację od samego początku do końca, zrozumiałym, sensownym językiem, na spokojnie bez zbędnych emocji.
Sytuacja:
Chaos stracił trochę punktów rankingowych i bardzo je chciał odrobić. Odrabiając atakował poprzez bójkę każdego kto był w jego przedziale(m.in. miszczajaneksa). Po odrobieniu pożyczył janeksowi swoje eq "po coś tam", a ten "drań" go nie chciał oddać. Dogadali się, że janeks odda mortalowi jego eq, ale w momencie gdy ten mu da 1kk no i dał i dostał swoje eq.
Lepiej?
no to własnie było tak , bo janeks mówił , że on chce tez miec sporo ranku i pożyczł odmenie Hełm orka +2 , buty orka +2 i pas orka +2 i dał mi te żeczy tylko ,że bez plusa i powiedział , że jak chce odzyskac swoje eq to musze mu zapłacic 1kk Porsze cie vaanDee żeby cos z tym zrobic .. Dziekuje !
Dzieki , a kasy nie odzyskam ?
Zauważ że tyle jest mówione o oszustach i żeby nie ufać pierwszym lepszym osobą .
Dałeś się oszukać to tylko i wyłącznie Twoja wina.
VD może jedynie wpisać gracza do oficjalnej listy oszustów , kasy napewno Ci nie zwróci za Twoją lekkomyślność.
Niestety.
Wyciągnij z tego naukę na przyszłość.
Dziwi mnie tylko, jak mogłeś do tego dopuścić, wpierw atakujesz gracza -> wygrywasz -> zdobywasz sporo ranku, a potem
jak gdyby nic się nie stało pożyczasz swój najlepszy ekwipunek. Gdyby to był pojedynek za porozumieniem stron gdzie raczej trudno o
negatywne emocje to jeszcze ewentualnie można zrozumieć Twoje działanie. Ale to była bójka, oczywiście nikt nie ma prawa
mieć pretensji o to do Ciebie, ale nie pomyślałeś, że dajesz idealną możliwość temu graczowi do odegrania się na Tobie?
Uważaj na przyszłość, nie bądź naiwny, myśl.