REKRUTACJA ZAMKNIĘTA !
ZAPISY:
1.Wymagany poziom 50 i wyżej
2.Aby się zapisac wystarczy napisac wiadomosc do gracza "Muszynianka" o treści "Zapisuję się do turnieju PVP w przedziale 50+, mam "xx" poziom, jestem magiem/wojownikiem i posiadam "xx" punktów rankingowych.
3.Wpisowe jest za darmo
4.W turnieju może wziąc udział 16 graczy
5.Zapisy trwają począwszy od 4.11.2012 do 11.11.2012, w przypadku gdy będzie więcej niż 16 chętnych, będzie prowadzona selekcja według rankingu i poziomów, a jeżeli zainteresowanie będzie duże, będzie możliwośc stworzenia dodatkowego turnieju w tej samej kategorii.
ZASADY OGÓLNE :
1. Sędziną turnieju jest "Muszynianka", wszelkie, pytania, uwagi, zażalenia proszę kierowac do niej poprzez PW w grze,
2*.W turnieju bierze udział 16 graczy, gracze zostaną przydzieleni do czterech grup, w każdej z grup będą toczone walki "każdy z każdym". Z każdej z tej grup wychodzi najlepsza dwójka. Wyłoniona najlepsza ósemka weźmie udział w systemie turniejowym (przegrany odpada). Zostaną rozlosowane cztery pary. Następnie zostanie wyłoniona najlepsza czwórka, która weźmie udział w półfinałach. Wygrani z półfinałów przechodzą do finału, natomiast przegrani toczą walke o 3 miejsce.
3. W systemie grupowym zwycięstwo premiowane jest 3 punktami, remis 1 punktem, porażka 0 pkt.
4. W turnieju w przedziale 50+ może brac udział każdy gracz, lecz tylko jedną postacią, która ma minimalnie 50 poziom.
5. Zabroniona jest zmiana profesji w czasie trwania turnieju
6.Zwycięzca walki jest zobowiązany wysłac PW w grze do gracza "Muszynianka" wraz z załączonym raportem walki, oraz podanym przedziałem poziomowym turnieju w którym bierze udział
7.Gracze sami umawiają się na pojedynki, ale sędzina ma również wpływ na ustalanie terminów walk.
8.W przypadku remisu walka musi byc powtórzona
(system pucharowy)
9.Walki w miare możliwości powinny byc toczone o ranking. Jeżeli tylko gracz może walczyc o rank, jest zobowiązany do walki rankingowej. W przypadku gdy gracz nie wyrazi zgody / nie wykaże zainteresowania walką o rank, przegrywa ją walkowerem.
10.Walki odbywają się w trybie manualnym
11. NA POCZĄTKU Z KAŻDEJ WALK TURNIEJOWYCH KAŻDY GRACZ JEST ZOBOWIĄZANY DO NAPISANIA " WALKA TURNIEJU PVP Przedział 50+"
12. W przypadku równej liczby punktów po wszystkich walkach w grupie o miejscu w grupie decyduje bezpośrednia walka, na drugim miejscu liczy się RANKING Z OSTATNIEGO DNIA ZAPISÓW !
13. Wszelkie nieobecności, niewstawienia się przeciwnika na dany termin do walki proszę zgłaszac wiadomością do gracza Muszynianka
*Gdyby zapisało się więcej niż 16 osób zrobimy grupy pięciosobowe , lub więcej ;D
14. W przypadku upływu czasu na rozegranie walk, wszystkie nierozegrane walki zostaną zakończone remisem (dotyczy walk grupowych). Jeżeli jednak nie rozegrano walki z winy gracza który unikał walki, walka zostanie zwycięstwem gracza, który chciał walczyc. Oczywiście wszystko musi byc podparte wcześniejszymi wiadomościami do mnie odnośnie tego, że dany gracz się nie zgłasza do walki : )
NAGRODY :
1 Miejsce 50 MF*,
2 Miejsce 35 MF*,
3 Miejsce 15 MF*,
*MFy sponsorowane przez Administratorów będą przyznane tylko w przypadku gdy to turnieju zapisze się 16 osób.
W przypadku chęci zasponsorowania dodatkowych nagród proszę o wiadomośc. Jako że sponsoruje nagrody w przedziale 21-30 nie jestem w stanie już więcej zasponsorowac, dlatego byłoby bardzo miło gdybyście coś wspomogli ;D
PRZEWIDYWANY START : 12.11.2012