faktycznie w eq sklepowym byłoby uczciwiej, ale wtedy jak Aich pisał nie równe byłby szanse bo ludzie dostosowują eq do statystyk. Jeden problem tworzy kolejny.
faktycznie w eq sklepowym byłoby uczciwiej, ale wtedy jak Aich pisał nie równe byłby szanse bo ludzie dostosowują eq do statystyk. Jeden problem tworzy kolejny.
o eq z + jest teraz bardzo łatwo wystarczy bić mini bossy i samych itemów +0 można dobre rzeczy zrobić dzięki kowalowi wiec.. Wiec kompletnie nie rozumiem graczy którzy piszą ze nie walczą bo nie mają eq które jest na prawdę teraz bardzo łatwo zrobić ... wiec dla mnie igrzyska z eq z+
Ja mam takie pytanie, czy na igrzyskach np. przy pchnięciu kulą jedna osoba dostaję cięższą kulę czy dostają takiej samej wagi? No własnie.
Ciągle szukacie "sprawiedliwości", a ten event ma zupełnie inne założenia - to są igrzyska śmierci, a nie turniej z zasadami fair play (takie też będą). Oczywiście, że walczy się w tym co się wypracowało i zdobyło w grze (po co w ogóle grać jeśli nic by się z tego nie miało?). Dozwolone są np. układy typu: kilka osób umawia się, że najpierw postarają się wyeliminować faworyta itp. Cel jest jeden - zostać ostatnim na arenie i zgarnąć MFy. Ma być niesprawiedliwie i nieprzewidywanie.
polecam obejrzeć film ... raczej nie dla bogatych tylko dla myślących każdy miał na początku takie same szanse z zdobywaniu eq po upie ...
To że nie kupuję 200 MF dziennie nie znaczy, że mi się nie chcę. Zacząłem jakis czas temu (znów) od nowa, i w tej chwili mam 47 lvl, byłby dzis 48, ale niestety musiałes mi bana wkleić. Niedługo wbiję 50, no i muszę zacząć zbierać eq, trochę zdolnosci już kupiłem na 50, ale eq mam zero. Już nie wspomnę o tym że MF i tak musiałem kupić żeby mieć gold na zdolnosci podstawowe takie jak norma, mega leczenia, przeczekanie itp. Normalnie grając bez MF nie idzie zarobić na to wszystko.
Idzie idzie, a co więcej można samemu wydropić.nie idzie zarobić na to wszystko
Może i idzie siedząc i czekając na upa, ale nie jak ktos gra od nowa i leci normalnie z lvl'em.
da sie bez problemu dobre eq z + zdobyć nie wydając ani jednego mf
Zrób delete, graj od nowa i zobaczymy czy będziesz tak samo spiewał. Ja mając 41 lvl przed upem też nie miałem problemu z eq, goldem czy zdolnosciami, bo siedziałem i nie robiłem nic poza biciem minibossów, gdzie żółwii to się biło ze 20 na godzinę. Wtedy można było zarobić, teraz też można mając 50 lvl i nic nie robiąc, ale tu mowa o tym że gram od początku.
No więc póki co nie jesteś graczem, do którego event jest głównie kierowany, a wiec do 50+ lv, który już od dłuższego czasu na tym lv jest. Masz co robić - wbić poziom, bić mini bossy, aby zdobywać to eq i zwiększać swoje szanse na igrzyskach w którejś tam edycji. Chciałbyś z miejsca bez wysiłku mieć takie same szanse jak osoby, które od dwóch miesięcy regularnie pracują na zdobycie nowego eq? To jaki sens jego zdobywania?
Inna sprawa, że gdybyś nie zaczynał kolejny raz od nowa i regularnie od upka grał to już zapewne większość potrzebnych itemkow miałbyś na stanie![]()