gdzie można sprawdzić ile się już ubiło danych stworzeń, np.: nieumarłych ??
gdzie można sprawdzić ile się już ubiło danych stworzeń, np.: nieumarłych ??
Gdzie wędrują przedmioty z zakończonych aukcji, jeśli nie mamy miejsca w depozycie?
- Do ekwipunku (plecaka)?
- Czekają na targu aż zwolnimy miejsce?
Jeśli licytacja to do depozytu - nie da się mieć pełnego depozytu, bo każda aukcja już w czasie licytowania zajmuje dla siebie slot (gdy ktoś Cie przebije to się zwalnia).
Jeśli KT to od razu do plecaka, nie potrzeba mieć wolnych slotów (chyba, że 1 już nie pamiętam).
No tiaa.
Myślenie mi się wyłączyło.nie da się mieć pełnego, bo każda licytacja zajmuje dla siebie slot
Dziwne tylko, że pieniądze (sprzedane przedmioty, przegrana licytacja) nie trafiają do depozytu (o ile mamy miejsce), tylko szukają nas po całym świecie, nawet poza miastem.
Dziwne tylko, że pieniądze (sprzedane przedmioty, przegrana licytacja) nie trafiają do depozytu (o ile mamy miejsce), tylko szukają nas po całym świecie, nawet poza miastem.Czytaj dokładniej.depozyt ma ograniczoną pojemność golda
mam pytanie zlowyl ktos zlota rybke jezeli tak to napiscie co ona daje
Jak się dostać do szczurołaka?
Lochy Urkaden poziom 2, później Komnata Przetrwania (zręcznosciówka) i masz tam Komnatę Walki
Wiem przez jakie mapki przejść ale nie wiem jak się dostać do komnaty przetrwania. Może istnieje jakiś poradnik jak się tam dostać?
Czy przekazanie złota, przedmiotów, uzbrojenia na nowe konto jest zabronione?