Strona 105 z 1159 PierwszyPierwszy ... 555951031041051061071151552056051105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,561 do 1,575 z 17384

Temat: [ Pytania ]

Jamal
    Konto usunięte
    Mam kolejne pytanie , Jak wiecie Zalogowałem się u kolegi (Znaczy on zalogował się moim kontem na swoim kompie) , aby zrobić mi prezentacje ... I postanowiłem pójść w jego ślady i też robić prezentacje , Już miałem pierwszego klienta , podał mi passy i login , weszłem , prezke zrobiłem , Klient ma banana na ustach
    I tu jest moje pytanie , czy moge być tutaj w czymś ukarany ?

I czy moge być ukarany jak Wiecej klientów będzię się u mnie logowało?
    Ostatnio edytowane przez Jamal ; 05-08-2012 o 23:12

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jamal Zobacz post
    Mam kolejne pytanie , Jak wiecie Zalogowałem się u kolegi (Znaczy on zalogował się moim kontem na swoim kompie) , aby zrobić mi prezentacje ... I postanowiłem pójść w jego ślady i też robić prezentacje , Już miałem pierwszego klienta , podał mi passy i login , weszłem , prezke zrobiłem , Klient ma banana na ustach
    I tu jest moje pytanie , czy moge być tutaj w czymś ukarany ?

I czy moge być ukarany jak Wiecej klientów będzię się u mnie logowało?
    Nie można nic robić na czyimś koncie. Do prezentacji wystarczy kod html, który można łatwo przesłać.

Jamal
    Konto usunięte
    Nie wiem jak ty antku ale wysyłałem kod html i albo było białe tło , albo klient nie wiedział jak to zrobic -.-
    przecież tylko prezentacje zrobiłem , musiałem ręcznię ją zrobić z konta jego bo wysąpiły problemy z kodem Html , klient Widział tylko biały ekran zamiast prezki więc zrobiłem tak jak mój kolega , za zgodą klienta zrobiłem mu prezke odrazu na jego koncie
    Ostatnio edytowane przez Jamal ; 05-08-2012 o 23:54

dasool
    Konto usunięte
    Tak to prawda Gracz o nicku : Jamal musiał zrobić ręcznie prezętacje mojego brata.... Z tego o to konta nic nie zgineło a więc nie należy mu sie ban bo były komplikacje co do prezki... Nie wieżycie pytajcie TheMisiak

ale nie można wbijać na czyjeś konto w ogóle... robisz prezke> kopiujesz caly kod html i każesz mu wkleić tyle
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik
    Cytat Napisał dasool Zobacz post
    Tak to prawda Gracz o nicku : Jamal musiał zrobić ręcznie prezętacje mojego brata.... Z tego o to konta nic nie zgineło a więc nie należy mu sie ban bo były komplikacje co do prezki... Nie wieżycie pytajcie TheMisiak
    i nie można mieć multi
    pewnie grasz z bratem/babcią/wujkiem/kotem/pse czy kims tam na jednym kompie nie wierze że nie wchodziliście sobie na konta, a nawet jeśli nie to i tak nie powinno się mieć 2 kont, jak ci niby mają sprawdzić czy 2 konta sa twoje czy 1 jest brata, jak dla mnie nie powinno być takich wyjątków

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Mita Zobacz post
    i nie można mieć multi
    pewnie grasz z bratem/babcią/wujkiem/kotem/pse czy kims tam na jednym kompie nie wierze że nie wchodziliście sobie na konta, a nawet jeśli nie to i tak nie powinno się mieć 2 kont, jak ci niby mają sprawdzić czy 2 konta sa twoje czy 1 jest brata, jak dla mnie nie powinno być takich wyjątków
    Ponoć da się to rozróżnić.

Jamal
    Konto usunięte
    Ale mi nikt nie odpowiedział , czy moge zostać ukarany?
    Czy zostane tylko ostrzeżony , aby już nikt się nie logował z mojego ip oprócz mnie?

Up: Co do dasoola i jego brata to mają 2 oddzielne kompy , bo nie raz mi pisał na GG
    Ostatnio edytowane przez Jamal ; 06-08-2012 o 09:07

Mefistofeleska
    Konto usunięte
    Możesz zostać ukarany

Pirrat
    Konto usunięte
    Co muszę zrobić zeby zobaczyć Januszka?

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Musisz obejrzeć buty w Osadzie Banitów i zapytać do kogo należą.

Użytkownik
    Gdy użyje się Osłony lub Osłony Magicznej to o 50% wzrasta wartość całkowitej Obrony lub obrony Magicznej czy statystyki bazowej? I czy tak samo jest ze Skupieniem oraz Mobilizacją?

Coni
    Konto usunięte
    Wzrasta o x % statystyki końcowej (z eq).

Wzrasta o x % statystyki końcowej (z eq).
    Jesteś tego pewien?

Coni
    Konto usunięte
    Jesteś tego pewien?
    99%.

Statusy typu pomyślność, bariera, mobilizacja itd zwiększają o x% statystyki końcowej.
    Przykład:
    Bazowy luck - 70 Z eq masz - 200.
    Po użyciu pomyślności zwiększa się szczęście o 33% z 200 = 66 czyli masz 200 + 66 = 266.

Jeśli chodzi o refleks/precyzja to +y% po prostu.
    Przykład:
    Gracz ma celność 90%.
    Po użyciu precyzji zwiększa się jego celność o 20% czyli ma 90% + 20% = 110%.
    (nie sądzę, że chodzi o 20% z 90%, bo przy unikach dużo by to nie dało).
    Ostatnio edytowane przez Coni ; 07-08-2012 o 19:28

Uprawnienia