Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 52 z 52

Temat: Wejście na rynek ENG

Użytkownik Avatar DawidXD
    Każdy to wie, ale są ludzie, co się łudzą, że ta gra będzie w jakimś stopniu rozwijana, pod większą liczbę graczy.
    Miłego dnia

Użytkownik
    Cytat Napisał Aizly Zobacz post
    jestem na tak mam bardzo duzo znajomych ktorzy by chetnie grali w te gre gdyby byla angielska wersja

- - - - - - - - - -

angielskie mfo3 mialoby znacznie wiekszy zasieg i potencjalnych graczy. to razem z odpowiednim promowaniem gry (np przez tiktok lub yt shorts ktore maja wysoki potencjal) gra moze pozyskac bardzo duzo graczy. sam w sumie mam duzo obcokrajowych znajomych ktorym moglbym pokazac te gre xd
    Ile powstało tiktoków i yt shorts z promocji mfo3 w mediach i jakie zasięgi osiągnęły te materiały? Po prostu XD

Użytkownik
    Jedyne co mogłoby ożywić grę, to cofnąć wszystkie nędzne zmiany od czasów POCZATKOW Devos i zaprzestanie i realizowanie kolejnych zmian, pzdr.

Moderator Avatar YourShadow
    Cytat Napisał Jumanji Zobacz post
    Jedyne co mogłoby ożywić grę, to cofnąć wszystkie nędzne zmiany od czasów POCZATKOW Devos i zaprzestanie i realizowanie kolejnych zmian, pzdr.
    Też jestem za usunięciem Amaterasu całkowicie

Cytat Napisał Jumanji Zobacz post
    to w końcu rozwiązaniem jest realizowanie czy zaprzestanie zmian?
    pzdr
    Cześć zbóje
    Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
    -Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    to w końcu rozwiązaniem jest realizowanie czy zaprzestanie zmian?
    pzdr
    Wydaje mi się, że za każdym razem gdy jest jakaś zmiana to po niej spada ilość aktywnych graczy

Tłumaczenie to chyba akurat pikuś, gorzej z utrzymaniem serwera tak, żeby ludzie nie mieli aż tak wielkich problemów z lagami lol. Bo to jednak spore koszta mimo wszystko.

Uprawnienia