Myślisz że coś z tego przejdzie ? XD
Podgląd wydruku
Myślisz że coś z tego przejdzie ? XD
"swobodne ruchy"
poziom:60
limit uzyć 1
ap 1 gwiazdka 0 a druga 100000
użycie : zdejmuje status paraliz można używać podczas paraliżu bo XD do tej zdolności tylko muwisz
myśle że bardzo przydatne ale ludzie będą na nie bo moje propozycje zawsze są na nie
wiedziałem ludzie będą na nie
Pierwsze raczej niewykonalne, drugie może i wykonalne, ale po co się bawić ze zmianą działania refleksu dla jednej zdolności? Trzecie raczej możliwe, ale moim zdaniem za silne. Obrażenia zwiększone o 30% i do tego jest szansa, że przeciwnik nie będzie mógł się uleczyć (przy walce z hiterem- dead).
- - - - - - - - - -
chyba mu chodzi o to, że na paraliżu możesz tego użyć, czyli taka zdolność odpada, bo trzeba by zmienić silnik gry.
Skoro są rozpraszające miecze to może....
W aktualnej mecie wydaje się to zbyt op, ale gdyby:
- zajmowało 2 sloty
- działało na 4 tury (liczone od postaci która rzuciła zdolność, a ponieważ śmierć użytkownika prawdopodobnie przerywałaby działanie zdolności (wyrok śmierdzi) to może warto by dorzucić status paraliż i nietykalność na okres trwania zdolności)
- limit użyć 2
Wydaje mi się, że miałoby to jakiś potencjał na delikatne utemperowanie hiterów w tvt.
Toksyczny Atak
Nadaje statusy takie same jak Pechowa Chmura
Limit użyć: tyle samo co Chmura
Zabiera MP : 35
Poziom 38
Dałem tą propozycje bo to nie fair, mag ma zdolność co daje tyle statusów a woj ?!