Tak, to te. Czyli ubicie Abbadona to jest minimum, dobra, czyli muszę brać pod uwagę co najmniej 80 lvl.
Dziękuję.
Podgląd wydruku
Niedokończone, ale jest: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-uzupełnienia
Czy ktoś przez ostatnie 2 miesiące trafił na bonus +10 sekund w Żabim Rajdzie?
Bonusu może nie trafiłem, ale za to na każdym rajdzie mnie przynajmniej raz cofa o parę kratek.
Pytanko dot. zdolności żółwia itd. "Śmierć przez 4".
Jeżeli w teamie znajdują się minimum 2 osoby o poziomie podzielnym przez 4 to jest jakaś zależność kto może tym oberwać?
Biłem to czasem z postaciami podzielnymi przez 4 i generalnie to raczej one tym dostają, nie ja...
Wysnuwam wniosek, że w pierwszej kolejności atakuje te o najniższym poziomie?
Mam nietypowe pytanie czy z danym graczem na konto obowiązuje wymiana prezentów czy można z każdą postacią tak robić?
Czy uczestnictwo w evencie halloweenowym jest tak samo opłacalne dla postaci z poziomem 81+ jak dla tych z max aktualnym poziomem tj. 100?
No nie wpływa poza faktem, że musisz wbić 1 poziom ponad te graniczne (bo na 65 lvl masz eq na 65, ale na 66lvl już na 80 lvl).
Eventy chyba były bardziej opłacalne dla niższych lvl nawet nie pod kątem doświadczenia, a tego, że na niektóre mini nie ma się dostępu przed danym poziomem i jest to jedyna opcja na zdobywanie eq na max lvl (stąd wakacyjny w moim mniemaniu był fajny dla kogoś poniżej 100 lvl).
Dokładając - jeśli wystartuję postacią o poziomie 75 - uda się na evencie wbić 81+ level i dostawać na niej EQ do 100 lvl? Czy z 75 nie wbiję 80? (limit ok 1k energii, brak dodatków)
Ogółem prosta odpowiedź jak ktoś chce grać 1 postacią 100 lv to tylko ekspić ta główna postacią jak ktoś ma ochotę zrobić scythe kilkoma postaciami to ekspi inne.
Czy set zaklinacza dropi tylko z pterodaktyla ? Czy jeszcze z jakiegoś innego minibossa ? Jeśli też z minibossa dropi ten set to z jakiego minibossa dropi set zaklinacza ?
Powiększenie limitu ilości złota w depozycie za MF zwiększa limit bez prowizji czy z prowizją?
dlaczego gendo robi eq 25h a nie 24h?
Załącznik 22884
Czemu niektórzy gracze nie dostali nagród za ubicie czarnej pantery?
wiadomosci na grze sie same kasuja po jakims czasie?
To aż dziwne bo powinien na jednej postaci 9 wiadomości a mam 6.
Czemu system wykrywania "sztucznych" walk jest aż taki wrażliwy?
https://mfo3.pl/r/b2a2d2577
straciłem na tej walce sporo żetków, bo mój przeciwnik nie użył miksów specjalnych (może mu się skończyły??). Z reguły by mi to wisiało, ale jestem biednym graczem bez itemów, miksów i golda. Czy wyznacznikiem są jedynie miksy specjalne? Czy jak to w końcu działa (na zwrot żetonów nie liczę ale no).
Ze względu na gorzkie żale pewnego gracza na rzekome sztuczne farmienie żetonów na arenie, trzy lata temu wprowadzono system który miał takie sytuacje wykrywać i minimalizować z nich zyski. Twoja walka świetnie pokazuje jak słabo ten system został dopracowany, co było zgłaszane od początku. Widać, że bardziej zależało im na odebraniu graczom korzyści niż na załataniu oczywistej luki, gdzie gracz traci na wygranej walce ze względu na małe zużycie mikstur przeciwnika na które nie ma wpływu.
Tutaj że z tobą zgodzę ja nawet ogółem nie czułem hype na te nowe miasto. Myślałem że 700 odnówek i innych potek mi wystarczy na to miasto. Pff widzę, że oasis będzie trzeba jeszcze więcej wyfarmic tego. A tak serio sam wygląd miasta jest spoko. Ale tak szczerze już wielokrotnie pisałem ta gra szybko się bardzo nudzi. Pojawi się nowe miasto jest 200 ludzi online a potem znowu czeka się 5 lat i do tej pory nagle 70 osób online. Miasto w samo sobie jest bardzo dobrze zrobione ale ile to czasu, nerwów zajmuje.
- - - - - - - - - -
Czy ja dobrze rozumiem według aktualności że straciłem z khasaniego 1 szt eq gwarantowanego +3?