on będzie na stoliku obok dozorcy, jak ten sobie pójdzie (co dzieje się o okreslonych godzinach).
Podgląd wydruku
on będzie na stoliku obok dozorcy, jak ten sobie pójdzie (co dzieje się o okreslonych godzinach).
Jak się zdobywa karty ryb z Nordii? Trzeba ich wyłowić jakąś konkretną ilość?
Pytanie gratis. Karty za ryby w Eliar wprowadzono długo po tym jak ich sporo nałowiłem, w tym złapałem złota rybkę. Jest jakiś sposób by zdobyć te karty inny niż kupno na targu?
Gdzie mogę zgłosić gracza za nabijanie sobie rankingu multi kontem?
Czy są gdzieś zapiski map sprzed aktualizacji każdego miasta?
Ile złota jest mniej więcej warty jeden żeton?
1k (patrząc na ceny mikstur u MA i zwyklej pociary)
W przypadku zbierania: Jajek, Żab, czy Kostki Lodu nadal są opłacalną zbierajką? Ta szansa na srebrny/gemy 2 niby jest, ale póki co dostałem chyba tylko 1/2 wartościowe itemy.
Bossy które mam jeszcze do pokonania: (zostały dodane też potwory unikatowe, tylko nie wiem które są obowiązkowe, jeśli któreś nie są obowiązkowe można pominąć)
- Wściekły Kurczak
- Zaklęty Płaszcz
- Mangaro Osłabiony
- Mangaro
- Robak Piaskowy
- Czarna Pantera
- Pterodaktyl
- Golem Strażniczy ABC
- Talos
- Wściekła Rzepa
- Protoceratops*2
- Banshee
- Rój Termitów
Pozostałe bossy wszystkie pokonane.
W jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy, aby jak najefektywniej fabułę przechodzić w ost. update?
Trochę nie rozumiem pytania. Bij te,które masz odblokowane i jesteś wstanie pokonać czyli na 100 poziomie jeżeli masz jakieś eq to wszystkie dasz rade pokonać. Bo na przykład pokonanie robaka odblokuje dostęp do pantery ona do innego bossa. Kurczak, płaszcz,robak to inne części fabuły, gdzie nie znaczenia co najpierw pokonasz
polecam nie bić mangaro osłabionego, bo nagrody są meh w porównaniu z pełnoprawnym mangaro. Jeśli tak zrobisz, to pełnoprawny mangaro ostatni. Jeśli nie, to polecam coś w stylu (przy założeniu równego eq vs mag i vs woj, bo wiadomka, jeśli masz jedne lepsze, to kolejność się pewnie zmieni)
robak (z krwawym szałem w pierwszej turze)
płaszcz
dinusie
kurak
panterka
Te są narazie przeze mnie ubite. Rój termitów i rzepa z questami nie są związane, więc je to tam możesz mieć gdzieś.
Chcę wiedzieć w jakiej kolejności najlepiej pokonywać powyższe bossy aby odblokowywać dostęp do jak największej części fabuły. Nie pokonam wszystkich w 1 dzień, dodatkowo pokonanie któregoś warunkuje wcześniej pokonanie innego. Nie znam fabuły więc nie wiem jak to dokładnie wygląda, w porównaniu do kogoś kto już ma większość za sobą.
Kurczaka pomiń bo odblokowuje tylko farmę + uni rzepę
Zaklęty Płaszcz pozwala kontynuować questy + miniboss + kryształy + perła do ubicia mangaro osłabionego
Sam mangaro w obu wersjach jest jako wyzwanie, nic więcej
Pterodaktyla ubijesz (odblokowuje dostęp do roju termitów) jak pokonasz panterę a ją pokonasz jak ubijesz robaka (tutaj wątek fabularny jest spory)
Sam robak odblokowuje również dostęp do dalszych questów i golemów z talosemjak i banshee
Protoceratopsy to tylko do questa
więc w zasadzie - skup się na ubiciu robaka i dalej idź z questami które tam występują w okolicy (ogarniesz ;))
U mnie wystarczyła jedna wygrana
- - - - - - - - - -
Myślę, że nie ma znaczenia od którego bossa zaczniesz, skoro i tak docelowo masz pokonać wszystkie.
Najpierw polecam ci zabić Robaka Piaskowego, żeby odblokować dostęp do kolejnego miasta i kilku questów. Dodatkowo to najłatwiejszy boss z tych wszystkich. Potem Zaklęty Płaszcz, który pozwoli ci zakończyć kilka questów, a następnie Wściekły Kurczak, który jest najłatwiejszy z pozostałych, a farmę lepiej szybko odblokować. Między Mangaro Osłabionym a zwykłym lepiej żebyś walczył z osłabionym, skoro na 100 poziomie masz problemy z innymi bossami, to tym bardziej z Mangaro.
Czy mikstura przyspieszenia pozwala szybciej chodzić w dolinie nieustannych zamieci? Mam dość duży problem w dotarciu do tego całego królestwa arktosa i zastanawiam się, jak sobie to nieco ułatwić.
Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z festynem wakacyjnym i kucharzem?
Ile potrzeba w przybliżeniu punktów energii żeby wbić level 100. zaczynając grę od level'u 1. w Dili?
Ma ktoś jakąś skuteczną strategię dla maga na te 5x golemów?
mega drenaż (jak lubisz ryzykować, to można nawet 2 albo 3), czek, dobij jednego kamieniem/runą, to jest generalnie rada dla obu profesji.
Ofc jak ci wrzucą 20 tur paraliżu to trochę ciężej, ale generalnie jest to dobra strategia do ułatwienia sobie roboty.
Można resetować walki, aż paraliż nie wejdzie, ale to kosztuje od groma eny, więc polecam to tylko w momencie, jak nie będzie ci się chciało akurat jej wypalać tradycyjnie.
Może mag powinien próbować z eksplozją 2? Działa na te truposze ślepota?
A tak na serio bez wbicia atru włóczni nie miałem szans.
czy na woja czy na maga to ubierz dużo speeda i zdolki nadające przyspieszenie, z autostatusu też warto mieć (skupienie też możesz), rzucaj przeczekanie na tego z największym hp i napierdzielaj tego z najmniejszym hp żeby go zbić zanim tamtemu zleci przeczekanie, a potem no to już masz walkę z 4, i tam ładuj te drenaże i inne gadżety magów
W jaki sposób najszybciej uzupełnię enę do poziomu 9999/9999 (wg. byłego GM, testera, moderatora i redaktora gry to optymalna wartość) na jutrzejszy event?