Lepszy na bossy byłby woj (miecz/rękawice) czy mag ?
Głównie chodzi o bossy do Devos.
Podgląd wydruku
Lepszy na bossy byłby woj (miecz/rękawice) czy mag ?
Głównie chodzi o bossy do Devos.
Coś słyszałem że będzie do wykupienia coś takiego jak "Pakiet Vip"
Czy to prawda? Jeśli Tak To kiedy mniej-więcej?
I za co będziem można go wykupić?
Tak, za mfy.
Jak będzie to będzie.
Jak usuwasz postać da się zlikwidować to że czekasz 14dni? ..
Potrzebny kod bezpieczeństwa
Obecnie nie można tego w żaden sposób przyspieszyć.Cytat:
Jak usuwasz postać da się zlikwidować to że czekasz 14dni? ..
Kod bezpieczeństwa nie jest od usuwania postaci, a od usuwania konta, zmiany e-maila i odzyskania hasła.Cytat:
Potrzebny kod bezpieczeństwa
Nie ma możliwości jego przypomnienia.Cytat:
Potrzebny kod biezpieczeństwa, a jeśli kiedyś nie zapisalem - może ktoś go mi przypomnieć?
pytanko, co to takiego "TO DO"? kilkukrotnie natknalem sie na ten termin na formu, jednak nie moge znalezc, co to takiego? prosilbym o wytlumaczenie, ewentualnie jakis link do tematu z omowieniem.
Lista to do to lista rzeczy do zrobienia.
To do - z angielskiego "Do zrobienia"
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany O taka.
TODO = to do = to do list = lista rzeczy do zrobienia.
Najbardziej ogólna znajduje się tu: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...6673#post26673
Mniejsze, drobniejsze plany lub bardziej szczegółowe i jeszcze odległe (=b. często zmieniające się w szczegółach) tyczące się konkretnego punktu nie są publikowane. Jeśli coś jest już w fazie szczegółowej to zwykle jest bliskie realizacji - lista todo wtedy niczemu nie służy.
Pytanie nr. 1
Ile może wynosić maksymalny bonus unikatowego itemka na 60lv? Bo zrobiłem takie coś:
Maska Lewiatana +3
i nie wiem czy to jest najlepszy możliwy bon, jakby ktoś mógłby dodać link do tematu/postu, gdzie jest napisany wzór na wyliczenie maksymalnego bonu byłbym wdzięczny.
Pytanie nr. 2
Czy da się zmienić kolejność przedmiotów w zakładce przedmioty? Nie chodzi mi o kolejność w walce, tylko o kolejność przeglądania zakładki. Trochę mam pomieszane, a chciałbym poukładać w kolejności hp/odno/mp itd.
Obrazek
Ps: Żeby nie było, najpierw zadałem 1 pytanie, ale usunąłem post i dodałem dwa, dlatego jedna odpowiedz jest wcześniej
ah ok dzieki xD to chyba pierwszy angielski skrot, z ktorym spotykam sie okolo mfo :) nie raz widzialem te liste, jednak nie potrafilem skojarzyc. dzieki jeszcze raz, pozdrawiam
Czy mape i receptury moge wykopac tylko z 1 dolka? Czy jest tak ze receptury moga byc w roznych dolkach?
Aaa, dziekuje za odpowiedz . W takim razie juz wiem, z którego dolka bo wykopałam 1 recepture :D
Ja mam pytanie co według Was, najbardziej sie opłaca robić spośród
-Kopanie Minerałów
-Kopanie w Starej Kopalni
-Stare dobre- łowienie ryb
ja bym expił na gałkowcach x1
Kopanie minerałów.
Gracz potrzebuje 2.5 dnia na gem. Potrzebuje ich 20-30 by w miarę komfortowo grać.
Dodatkowo eq mythrilowe, 5% szansy na +3 albo 1/2/3 z kier bonem.
Więc wątpie by zapotrzebowanie na nie KIEDYWKOLWIEK się skończyło,
Da się wysłać filmik w prywatnej wiadomości?
Jeśli tak to jak?
P.S. Nie chodzi mi o taki z np.: YouTube, tylko taki co mam na kompie, na telefonie.
Czy jest możliwość ustawienia jakiegoś komunikatu dżwiękowego w przypadku kiedy ktoś mnie zaatakuje lub napisze na czacie? Coś jak na fb?
ustawienia dźwięk: tak, muzyka 0%, głośność dźwięków 100%
czy to są dobre staty na 56lvl woja
HP112
MP38
Atak125
Obrona70
Obrona magiczna70
Szczęście87
Szybkość118
Tak.
Jak założyć drużynę? :3
czy istnieje strona z SAMYM regulaminem gry? dokladniej chodzi mi o link, chce sobie wkleic w prezke i odsylac osoby zadajacych mi pytania "czy mozna..." :P
wiem ze jest na panelu gracza, ale tam nikogo nie wysle, nie wymagajmy zbyt wiele, to az 3 klikniecia
Może być coś takiego? Nawet są kary ;)
https://mfo3.pl/start/kodeks.htm
to mam, ale to same kary :/
file:///C:/Users/Kuba/Desktop/Regulamin.html
Jeśli nie działa dajcie znać.
Nie wiem czy czasami nie naruszam żadnych praw autorskich czy coś, więc w razie czegoś mogę usunąć.
P.S. Mniej niż minuta roboty.
znalazłem https://mfo3.pl/terms.php
No tak xD
Dodatkowo to jest bardziej przejrzyste niż to z mfo co znalazleś.