Czemu nie zrealizowac naszej gry nie tylko dla polakow ale nawed dla innych na swiecie, uzywajac jezyka angielskiego ?
Mysle ze byloby to przydatne zeby zwiekszyc popularnosc gry, nie tylko w polsce ale takze na skalach swiata.
Rozumiem ze bedzie to czasochlonne, ale sam bym sie zaproponowal do wykonania pracy.
Mieszkam w Londynie, i mam dobra znajomosc Angielskiego; do tego wybitnie sie posluguje .NET ( szczegolnie VB i C++), mialem doczynienia z SQL, DLL i umiem sie poslugiwac Database(ami).
Do tego, po za Angielskim, umie profesjonalnie uzywac jezyka wloskiego, i hiszpanskiego na posrednim poziomie.
Jesli potrzeba jakiegos udowodnienia, to moge przekazac swiadectwo lub przeslac moj koncowy project z "Computing".
Jesle raz mysle ze przydaloby sie miec roznych jezykow w grze, i mysle ze duzo innych by powiedzialo to samo. ( oczywiscie nie wiem jaki jest dokladny stan servera, wiec prosze poinformowac czy gra nie nadaje sie na wieksza skale uzytkownikow.)
Jesli decyzja zostanie pojeta, prosze mnie zainformowac na moj email: kasken@hotmail.co.uk