Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
W dostępnych usługach:
Wybrana usługa
Wyzerowanie punktów rankingowych
Resetuje punkty rankingowe wybranego typu do wartości poczatkowej.
poczatkowej -> początkowej
Opcje usługi:
Wybierz postać:
Wybierz type rankingu:
Walki manualne Walki automatyczne
type -> typ
Dodatkowo wypadałoby pododawać kropki "." na końcu zdania w opisach usług tych z początkowej listy albo pousuwać kropki "." z opisów 3 ostatnich usług.
Zauważyłam błąd w tekście, który widzimy przy rozmowie w 'Ratuszu Urkaden: Piętro' z NPC Merlin.
"Pokonałaś Monitaura, więc teraz bez problemu będę mógł kontynuować swoje prace nad tajemnicami Starożytnych, ukrytymi w lochach pod miastem. Proszę, przyjmij również ode mnie mały podarunek."
Jak już zapewne zauważyliście, zamiast "Minotaura" jest "Monitaura".![]()
Zakładka Program Partnerski
Każdy, kto zarejestruje się w grze odwiedzjąc Twój link, zostanie oznaczony jako polecony użytkownik.
W momencie, kiedy postać poleconego poraz pierwszy osiągnie 20 poziom, otrzymasz pierwsze 10
Zakładka Usługi
Wyzerowanie punktów rankingowych
Resetuje punkty rankingowe wybranego typu do wartości poczatkowej.
Taki tam malutki błąd - zamiast "Ja" powinno być "Jak".
Chyba powinno być jedno "i"?Jeśli chcesz ubić interes, znajdziesz mnie w Gospodzie "Pod Błyskawicami" w Eternii.
Gracjan
Pierwsze(Pogrubione) jest dobrze, ale w drugim(Podkreślone, Pogrubione) jest już rodzaju męskiego.Otrzymałaś mniej doświadczenia, ponieważ osiągnąłeś limit poziomu.
Skąd tu się wziąłaś? Jak mnie znalazłaś?
NPC Grzegorz, na dachu Langeburga.
Raczej powinno być:Zgromadziłeś do tej pory 4 drużynowych punktów rankingowych.
Do tej pory zgromadziłeś 4 punkty drużynowe.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dębowy bór. O ile wiem Bór to las sosnowy(czy tam ogółem iglasty), a dąb jest liściasty. Poza tym w dębowym borze występują drzewa iglaste.