Bardziej chodziło mi o statystyki, jakie powinien mieć przeciwnik, żeby dostać mocniej z Odbicia.
Bardziej chodziło mi o statystyki, jakie powinien mieć przeciwnik, żeby dostać mocniej z Odbicia.
Bididididid!
Niezły hit A co do bryzy to nie jestem pewny , bo w końcu hit przeciwnika się zmniejsza , lepiej użyć osłonkę magiczną. Przy takim defie możesz walczyć z każdym , padnie mu krytyk w złym momencie no i arrive derci roma
"Nie sztuką jest kupić tanio mf'y , sztuką jest drogo je sprzedać"
To tak nie działa, chociaż można by sprawdzić, ale liczą się też twoje obrony, a nie tylko za ile wejdzie cios w ciebie
A co Wy na to:
Staty na 40:
HP 120 (HP: 2400 + 6 gemów = 30% + Hełm Mnicha = 2000 + 720 + 200 = 2920)
MP 40
Obrona 40
Obrona mag 80
Atak Magiczny 30
Szczęście 30
Szybkość 120
Eq:
Kościana Różdżka, Hełm Mnicha, Żółwi Pancerz, Japonki, Sygnet.
Taktyka NA WOJA - ubieramy się na maga, żeby dostać mocniejszy hit (auto regen, obrona mag, pomyslnosc). Pilnujemy zeby byl caly czas regen (heal po 292 na ture, czyli max wyciągniemy 1612 heala). Staty ulozone pod double. Dodane tyle w obrone magiczna da wieksza sile odbiciu, a w sumie niewielka obrona (tylko 40, a eq na maga) sprawi, ze przeciwnik walnie nas duzo (mile widziany atrybut na minusie). Mamy 2800 hp, ponad polowe mozemy wyleczyc w 1 turze, a nie sadze, zeby przeciwnik walna za wiecej niz mozemy wyleczyc (1600 to bardzo duze hity). Myslicie, ze wtedy jest szansa, zeby odbicie zabilo na hita? (ew. przy double mozna rzucic kamieniem).
Bididididid!
Możliwe, że to zadziała, ale nie lepiej zrobić maga antywoja?
Myślę , że mogłoby zabić na hita.
Przy moim hicie ok. 1550 jeden z nopów , zwany "Mistsz mocy cienia" odbił cios za dokładnie 1768. Mogę wydrapać raport , jeśli ktoś chce.
Był w ulu. Trzymaj Bidi https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=68320&vtid=0
Ostatnio edytowane przez SystemOfADown ; 29-04-2012 o 22:42
No bidi, tu masz rację. Ale taka taktyka to nie tank. Więc już chodzi bardziej o ograniczenie odbicia niż tanków.
Czyli reasumując - Odbicie może zrobić krzywdę, lecz wszystko zależy od statów, eq i hitów .
Bididididid!