-
archiwum rozmow
przydało by sie archiwum rozmów poniewasz np tak jak w temacie oszustow teraz by mi się przydalo :P na potwierdzenie mojej racji:P
jako dodatkowa usługa za mf < thx squadron >
Ostatnio edytowane przez skarlet ; 19-02-2012 o 18:09
-
jako dodatkowa usługa za MFy
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
-
KrystianMO
Konto usunięte
No przydało by się jestem na tak.
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Archiwum jest good, ile razy ktoś do mnie napisze gdy jestem w trakcie wylogowywania i ani nicku nie znam, ani rozmowy...
-
Użytkownik
też jestem za i przydało by się jeszcze archiwum handlów
-
Użytkownik
bardzo dobry pomysł, ale jak wspomniał squadron za mf, bo przetrzymywanie rozmów trochę będzie zajmowało miejsca w bazach danych. Raporty są usuwane a co tu mówić o rozmowach Dlatego jestem za ale za opłatą MF np. na tydzien:P
-
logi rozmów dla wszystkich graczy zawierały by olbrzymią ilość miejsca - jeśli wejdzie to tylko jako dodatkowa usługa.
-
Archiwum rozmów na czacie.
Witam!
Nie będę owijać w bawełnę, więc propozycja jest taka:
Proponuję aby zrobić, jak w tytule ; archiwum rozmów na czacie.
Oczywiście jeżeli jest to możliwe. Chodzi tu o coś takiego jak na gg/nk.
Szczególnie przyda się to osobom, na których była podjęta próba oszukania w jakikolwiek sposób i chciałaby złożyć skargę. Mnie również pewien jhnvbv próbował oszukać , ale wylogowałem i nie skopiowałem wypowiedzi aby ją wstawić na jakąś skargę. Więc przydałoby się takie archiwum, aby ową kwestię "zascreenować" .
-
Demoniczna Dusza
Konto usunięte
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia