Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Avatar, panel kontaktowy, ankieta, reputacja

Qorg
    Konto usunięte

Pomysł Avatar, panel kontaktowy, ankieta, reputacja

Witam ,

Chciałbym dodać propozycję , a mianowicie pomysł:

"Zdjęcie przy profilu"
    W opcjach Profilu.

Byłby to dodatek do konta premium , tzn. Zdjęcie [wgrane z komputera] przy naszej postaci na profilu.

"Pytanie do Supportu"
    Byłoby w Opcjach , lub Ustawieniach

Moglibyśmy zgłosić pytanie adminom , na które po pewnym czasie otrzymamy odpowiedź .
    W tej opcji moglibyśmy zgłaszać błędy , naruszenie zasad itp.

"Ankieta"
    Znajdowała by się w panelu gracza .

Ogólna ankieta dotycząca jakiegoś ulepszenia , które mogłoby być wprowadzone do gry.
    Czyli możemy tu "Podzielić się z nami[administracją] swoim zdaniem i w ten sposób pomóc w ulepszeniu gry".
    Gracze głosowaliby za pomysłem jakiegoś gracza , aczkolwiek ten pomysł musiałby zostać zaakceptowany przez
    administrację.

"Reputacja"
    Na naszym profilu , oraz w grze.

Każdy gracz mógłby przyznawać pkt reputacji. Dzięki niemu np. przy uzyskanie 50 pkt reputacji moglibyśmy założyć ankietę[opis powyżej].
    Każdemu graczowi moglibyśmy przyznać tylko 1 pkt reputacji [ minusowy lub plusowy ]

Podałem tylko w skrócie niektóre propozycję , aczkolwiek dodam iż nie wiem czy na forum są/były zgłaszane podobne propozycje.

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    "Reputacja", za co by się ją zyskiwało? Po koleżeńsku poszłoby mnóstwo reputów które się nie należą.

KrystianMO
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Qorg Zobacz post

"Pytanie do Supportu"
    Byłoby w Opcjach , lub Ustawieniach

Moglibyśmy zgłosić pytanie adminom , na które po pewnym czasie otrzymamy odpowiedź .
    W tej opcji moglibyśmy zgłaszać błędy , naruszenie zasad itp.
    Powinno być bez konta premium ( dla wszystkich )

Użytkownik Avatar abiT
    Pytanie do supportu imo nie jest potrzebne, można zadać pytanie na forum ewentualnie na pw do administratorów i niedługo Gm' ów. Reputacja tak samo nie jest trafnym pomysłem jak napisał wcześniej demoniczna dusza były by przyznawane reputy, które się nie należą. Obrazek przy outficie postaci psuł by estetykę gry, a ankiety no cóż w sumie mogły by się przydać.

Użytkownik Avatar ReveL
    Jestem za avatarem i ankietą ,reszta odpada.
    Ziółek

zdjęcie przy profilu - przecież możesz sobie wstawić zdjęcie już teraz do prezentacji, czy profilu na forum
    pytanie do supportu - masz email kontaktowy i jeszcze odpowiednie działy do zgłaszania wszelki błędów, rozwiązywania problemów, itd. temat do narzekania na oszustów też jest
    Ankieta- <nie wiem, czy rozumiem co masz na myśli> kto zainteresowany może pomagać tutaj w propozycjach (albo przynajmniej się łudzić, że pomaga)
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Qorg
    Konto usunięte
    Cytat Napisał KrystianMO Zobacz post
    Powinno być bez konta premium ( dla wszystkich )
    Nie napisałem , że to dla tych którzy mają KP .
    To są zresztą propozycje przyszłościowe

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia