Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 63

Temat: Odbicie

wychodzi na to, że trzeba ładować w obrony i powoli smyrać pazurami maga
    https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=29613&vtid=0
    fakt że miałem dużo ataku, ale myślałem, że monitor też będzie mocno bił, dlatego nie mogłem pozwolić sobie, żeby mnie przycisnął, no i nie spodziewałem się, że będzie aż tak obrywał (już na początku praktycznie mógł mnie zdjąć)

pozwolę sobie go zacytować:
    15:32
    ŚwMonitor
    dlatego ja sie ubieram
    ŚwMonitor
    na nogi i dodatek cos na speeda
    ŚwMonitor
    helm mnicha na hp
    15:33
    ŚwMonitor
    uderze raz i czekam na kryta :P
    teraz w walce z magami ciągle obawiam się, że wejdzie mi krytyk
    Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 25-03-2012 o 15:57
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik Avatar Yogi
    wlasnie dlatego sie nie oplacxa hiterowcami grac xD
    krotko mowiac skoro to zdolnosc , wiec powinna "chybiac" tak jak drenaz, podwojny drenaz dac np na 15% mozliwosc trafienia czy 20%
    i wtedy bedzie sens czy warto zakladac odbicie :P
    ewentualnie odbicie nie moze zabic :P choc i tak przy dublach nic to by nie dalo :>
    Ostatnio edytowane przez Yogi ; 25-03-2012 o 17:14

ctnn
    Konto usunięte
    Wystarczy zmienic aby odbicie odbiło ostatni przyjety atak... a nie +100-200 jeszcze..

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Odbicie odbija więcej jeżeli obrona odbijającego jest większa od obrony przeciwnika. O to właśnie w tym chodzi.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Odbicie to kara dla zbyt oszczędzających na obronach ;]

Szlug
    Konto usunięte
    W trakcie czytania tematu... https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...pid=932&vtid=0
    Miałem przygotowaną wypowiedź na temat odbicia, ale ten link chyba mówi sam za siebie.

*Taki ze mnie hiter, że miałem aż 131 ataku

na ale to coś nie w porządku, że mag ubiera się tak żeby mieć mniej więcej po równo obron i dzięki temu otrzymuje większe hity=odbija silniej atak bo wyłapuje na sobie większe obrażenia; albo jak szlug poległ przez to, że wszedł mu krytyk

osiem osiem
    Konto usunięte
    Wystarczy odpowiednio rozłożyć statystki by zniwelować moc odbicia. Zamiast żalić się na forum proponowałbym odpowiednio dopasować statystyki do taktyki walki.

Szlug
    Konto usunięte
    Problem pojawia się taki, że jak każdy "odpowiednio" rozłoży statystyki to wszyscy będą grali na jednych statach...

Użytkownik
    Jh dzięki za reklame Teraz nie będą ze mną walczyć

Cytat Napisał Szlug Zobacz post
    Problem pojawia się taki, że jak każdy "odpowiednio" rozłoży statystyki to wszyscy będą grali na jednych statach...
    coś w tym jest
    Jh dzięki za reklame Teraz nie będą ze mną walczyć
    proszę bardzo, już staty mam inne ;D

Użytkownik
    Problem jest w odbiciu, spełnia zwoje zadanie, ale ludzie kombinują jak mogą przez co w innych przypadkach jest po prostu za dobre.

Sposób jest jeden ubrać się pod def - samo eq co daje defa + 6 gemów do tego dobra kontrola nad walką, czyli umiejętność leczenia się pod max hp, czego ludzie nie robią z obawy przed drenażami - ale moim zdaniem jedyna dobra taktyka(straszmie ograniczająca woja).

Szlug
    Konto usunięte
    [...]Sposób jest jeden[...]...
    no właśnie - w tym problem.

Pączkowski
    Konto usunięte
    Skoro i magowie i wojownicy są niezadowoleni to znaczy, że jest dobrze. Ja bym nic nie zmieniał.

lcs
    Konto usunięte
    z drugiej strony jak byśmy wywalili odbicie ze zwrotem pieniędzy to każdy by miał "zwrot podatku" a woje hiterowi byliby szczęśliwi....

zysk dla wielu graczy którzy wydali kase na odbicie i hiterów

Lodolamacz ma całkowitą racje, tylko PvP przegrywa, a jak jakiś boss fabuły będzie miał odbicie to co? zrobi resa specjalnie na niego???

nikt przy zdrowych zmysłach nie wydał 13 złotych na to by wejść dalej do głównej fabuły...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia