Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Grupa

Użytkownik

Grupa

Jeden mały detal a tak by życie ułatwił.

Były drużyny i była opcja "wyłącz pomoc".
    Irytujące są spacery w grupie poprzez utratę energii.
    Marzy mi się sprecyzowanie działania grupy, czytaj dołączenia opcji;
    - wyłącz auto pomoc bójki
    - wyłącz auto pomoc bossy
    - wyłącz auto pomoc mobki

I tak, wiem, strata piniendzy bo będzie się mniej tracić <- mniej wykorzystanych mf <- bla bla.
    Tak tylko sobie pomysł rzuciłem który wydaje mi się być bardzo użytecznym.
    Dyskutować!

Użytkownik
    proponowałem to z pół roku temu albo jeszcze wcześniej

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Na nie. Grupa powstała właśnie po to, żeby mieć wspólne walki. Chcesz więcej opcji to skołuj sobie drużynę.

Administrator
    Chcesz wspólne walki to się grupujesz, nie chcesz to się nie grupujesz (grupujesz się na miejscu docelowym owej podróży). Poza tym podróż w grupie nie powoduje zwiększonego tracenia energii. - wycofuję
    Może trzeba by pomyśleć nad ożywieniem expienia grupowego - aby było bardziej opłacalne.

Użytkownik Avatar ReveL
    Robisz profil bierność ,zakładasz gem bierności i totem a reszta dowolnie(zmieniasz kiedy chcesz) i voilà ;]
    Ziółek

Użytkownik
    MapY - pół roku temu to ja nie wiedziałem jeszcze że jest 3 wersja mfo;d
    Tomi - no tak, po prostu fakt np. padniecia na minibossie i szybki come back sprawia że trochę sytuacja idzie na bok, na myśli mam zbijane lwy/syreny/dzikusy etc.
    Revel - ale to wszyscy musieli by złożyć, i tu wchodzi fakt grupowania się tylko z sensownymi ludźmi;d
    Antybristler - ale co ma ( narazie ) drużyna do tego, bo trochę nie rozumiem?

zdaję sobie sprawę że pomysł troszke zbędny może się wydawać, ale kapke by takie małe cuś ułatwiło życie ;p

Administrator Avatar Krycha
    Antybristler - ale co ma ( narazie ) drużyna do tego, bo trochę nie rozumiem?
    Ja też.

Moim zdaniem, takie ułatwienia nadają się do przyszłego konta premium dla leniwych, czyli przywrócenie kontroli nad grupą, tak jak kiedyś nad drużyną: opcja pomagaj w walkach grupowych.
    Bididididid!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia