Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 27

Temat: Atrybuty używane przez potwory/unikaty/minibossy/bossy

Administrator Avatar Krycha

Atrybuty używane przez potwory/unikaty/minibossy/bossy

Czerwone tło oznacza, że przeciwnik zadaje niewielkie, praktycznie zerowe obrażenia danym atrybutem.
    Potwory
    Bossy
    Potwory unikatowe

Przydatne będą również tematy:

Podziękowania dla Violetty Valery (Gustawa Rapiera) za pomoc związaną z bossami z Areny Devos oraz aktualizacje tematu o info z aktualizacji Nordia oraz Scythe
    Ostatnio edytowane przez Fresher ; 30-09-2025 o 23:46 Powód: dodatkowe oznaczenia

Minibossy bossy potwory zwykłe z Nordi

- - - - - - - - - -

Potwory

✔ Wyedytowane i wstawione ~Łukasz
    Ostatnio edytowane przez Łukasz ; 14-11-2020 o 18:25

Cytat Napisał Waleczna gwiazda Zobacz post
    Duch gothar można też dodać że atak fiz.
    Wszystkie potwory, które są magami biją również atakiem fizycznym bezatrybutowym, jeśli skończy im się mana - nie jest to wpisywane do tabeli (jeśli jednak po skończeniu many bije czymś innym jest to w tabeli uwzględnione).
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Nie wiem czy bardziej pasuje to tutaj czy jako osobny temat w tym subforum https://forum.mfo3.pl/forumdisplay.p...vos-Arena-Walk, ale mniejsza
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Wleciał update, poprawiłem adnotacje (teraz znajdują się wewnątrz odpowiednich spoilerów) i zaktualizowałem pewne nieścisłości (jak np w przypadku Karmazyna, który jednak używa zdolności atrybutowych i Amaterasu, na którą wbity wiatr jest raczej obowiązkowy).

Arena Scythe będzie za jakiś czas- ma niski priorytet

Zachęcam do wychwytywania błędów.
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 09-06-2025 o 04:33
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Nattat
    Przyczepię się do jednej rzeczy wizualnej. Przy golemach strażniczych jest "*3", natomiast wszystkie inne bossy, które występują w grupie jest "x3" i to jest niespójne.
    Idę robić sobie cash, money - nie kaszę mannę
    Moi ludzie to klasyk
    Do zobaczenia mordziaty tymczasem

Użytkownik Avatar Clover
    To samo protoceratops

Zbanowany
    Górski szabrownik bije toporem a nie mieczem

W jaki sposób niby talos wykorzysuje atrybut lodu?

VV - poprawione, podczas kopiowania kolumn musiałem popsuć
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 09-06-2025 o 15:03

Cytat Napisał Nattat Zobacz post
    Przyczepię się do jednej rzeczy wizualnej. Przy golemach strażniczych jest "*3", natomiast wszystkie inne bossy, które występują w grupie jest "x3" i to jest niespójne.
    Ujednoliciłem
    Cześć zbóje

Uzupełnione o info z areny scyth
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    Przypnijcie proszę ten temat tu: https://forum.mfo3.pl/forumdisplay.php?80-Bestiariusz

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Wkrótce będą gruntowne porządki w artykułach, żeby był porządek.
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar musaraj
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Uzupełnione o info z areny scyth
    Amdusjas wygląda raczej jakby bił Wiatrem, czy to potwierdzone info że atakuje z atrybutem Ziemi?

- - - - - - - - - -

Przy niektórych stworach z Scythe/Kurthus ikony atrybutów są wklejone w złe miejsca.

- - - - - - - - - -

Nesu Lan Padu używa Buławy

Wydawało mi się, że to poprawiałem jeszcze przed wakacjami - cóż, może się nie zgrało.
    Poprawiłem to i kilka innych błędów.
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    arimany albo nie biją buławą, albo biją ją super rzadko (jak anioł dnia mieczem I guess?), bo na deferze wywaliłam na niebieskich i ognistych po jakieś 5-7k eny i nadal mam atr buławy -25%

Uprawnienia