Tomi to wykorzystaj do tego tylde i po kłopocie
Tomi to wykorzystaj do tego tylde i po kłopocie
Jak dla mnie może być i tylda i pipe
Podbijam temat , to co w związku z tym ?
Zostaje ctrl + spacja.
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.
Co nie znaczy, że innym by się nie przydało.
Dla mnie jak najbardziej potrzebne, ctrl + spacja jest na tyle niewygodne, że nie używam tego, a chciałbym mieć wygodny pojedynczy skrót klawiaturowy do leczenia.
PS
Ciekawe dokąd zaprowadziłaby ludzi postawa "Jak dla mnie niepotrzebne, to niech i inni nie mają"?
Np. Jest wiele podjazdów dla osób niepełnosprawnych. "Jak dla mnie niepotrzebne.", to po co to budować?
Nic nie napisałem o tym, że jak mi się nie przyda to i innym, więc po co taki bezsensowny komentarz?
Wyraziłem jedynie swoją opinię.
A ja wyraziłem tylko swoją opinię. Ani przez moment nie przeszło mi przez myśl, że wyraziłeś opinię kogoś innego .
Czy mój komentarz był bezsensowny? Dla mnie nie, ale każdy ocenia go subiektywnie i akceptuję to, że ktoś może mieć inne poglądy niż ja.
Skomentowałem tylko, to co napisałeś. Porównaj dwie wypowiedzi:
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.Jeśli nie dostrzegasz różnicy, to nie pozostaje mi nic innego, niż tylko przeprosić za mój bezsensowny komentarz .Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne, choć być może innym się przyda.
Dodany został klawisz tylda (~), jako zamiennik Ctrl+Spacji, czyli Całkowitego leczenia poza walką. Zamykam i przenoszę do zrealizowanych.