Co myślicie o dodaniu do lepszych bossów itemków które można bardzo rzadko lootnac a ich typ byłby np "legendarnych" ?
Co myślicie o dodaniu do lepszych bossów itemków które można bardzo rzadko lootnac a ich typ byłby np "legendarnych" ?
Obecne unikaty na 20lv i tak mega rzadko sie looci.
Ja na 50 wywern złapałem tylko płomienną bez +
Popieram, takie unikaty jeszcze bardziej unikatowe - bardzo bardzo rzadki drop.. - dobry pomysł
Chodzi o to, żeby nie każdy miał takie samo EQ tylko coś nowego, coś niepowtarzalnego i bardzo drogiego z dobrymi bonusami
I przy okazji można by zwiększyć szanse na unikaty.
Ostatnio edytowane przez Shino ; 15-04-2011 o 11:11
Świetna propozycja, to zwiększy różnorodność w EQ i walkach jak i wypadach na bossów.
Obecne unikaty i tak nie każdy posiada.
Ilu z was ma oszronioną zbroję, pelerynę nimfy, albo błyszczące buty?
popieram chaosa
Dodawanie kolejnych unikatów (lepszych) spowodowało by zbyt duże rozwarstwienie - osoba je posiadająca była by poza zasięgiem.
Do samej fabuły to pewnie nie grało by roli, ale PvP to mocno zaburzy.
myśle ze nie jest to dobry pomysł
unikat bardzo cięzko mieć od bossów ja pokonalem okolo 20 wywern i nic nie dostałem sensownego heh
wiec wiecej jakiegoś tego typu legendarnych stworzyły by tylko chaos
Chyba nie widzieliście na testach rzadkich dropów skoro domagacie się legendarnych itemów Jestem przekonany, że już ktoś ma taki item ale się nie przyznaje
Ja też jestem na nie. @ Chaos - Ja mam
Unikaty i tak rzadką leca. Wystarczy wziąć pod uwagę ile póki co jest broni +3 na 20 lvl. Ja nie widziałem jeszcze ani jednej...
Tak samo z unikalnymi + do zbroi goblinowej, magicznego krzyżyka czy dziurawej. Może to już nie funkcjonuje? Ktoś wie?