-
Możliwe, że nie zaznaczyłeś opcji "czat głowny"(nie mam pewności czy tak się to nazywa.
-
wybrałem wszystkie opcje ;p
-
To bardzo możliwe, że to jakiś błąd.
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Może wybraleś bana na 3 dni i minął termin? Albo koleś ma podobny nick na innej postaci?
-
myślałem że po przelogowaniu już zablokowało ale to poprostu on przestał spamować xD przed chwilą go bloknełem na 30 dni i nie ma mowy o pomyłce 
@Ekstaza Dobre ;D
Ostatnio edytowane przez Fringe ; 25-02-2012 o 12:42
-
Jakie powinienem miec eq na 35 lvl?
-
Jeżeli PvE: Ogrzy Hełm, Ogrza Zbroja, Ogrze Buty, Ogrzy Wisiorek [def] oraz Zielona Szata, Skrzydlaty Hełm, Skrzydlate Buty [int] + broń. W tym można spokojnie do 40 biegać
.
-
Jest jakiś temat który pokazuje co zrobic ze skrzynki po pokonaniu minotaura? ;x
-
chyba nie ma ,ale w solucji jest co nie co opisane
ja z nią przeszedłem https://docs.google.com/document/pub...T7Pj0VsY9lK6CQ skrzynki trzeba zrzucać w miejsce pod tym niebieskim przyciskiem (chyba 2 pola w dół)
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Dlaczego zamknięto mój teaser?
-
bo to bzdura... teraz połowa nie doczyta że to dowcip i będzie miała pretensje że w marcu nie ma upka
-
dlaczego znowu na mapce z żółwiem ktoś stoi na wodzie o.O niedawno tam 20 lvl widziałem...
-
Przy teleportacji z miasta tak bywa. F5 pomaga.
-
Użytkownik
Czy jest jakiś system kto zaczyna pierwszy walkę tzn. ten kto ma np. więcej speeda, czy jest to losowe?
-
Demoniczna Dusza
Konto usunięte
Chyba ten kto ma więcej speeda. Przynajmniej jest to napisane w jakichś starych aktualizacjach (na forum), nie wiem czy to było zmieniane, ale chyba nie.
Uprawnienia