Nasz bohater mógł by kupić zwierzę które by mu pomagało w zabijaniu potworów
Nasz bohater mógł by kupić zwierzę które by mu pomagało w zabijaniu potworów
Jestem na nie,bylo wiele razy o tym, pisalem juz swoje odpowiedzi wiec jak ktos jest ciekawy dlaczego jestem na nie niech spojrzy poprzednie tematy o petach.
Było to kilka razy przerabiane https://forum.mfo3.pl/showthread.php...t=zwierz%C4%99 (Opcja "szukaj" nie boli)
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Matko, to nie są pokemony, tylko mfo...
Ile razy ktoś jeszcze zaproponuje tą samą propozycję...?
Super błagam!.
Niech będzie to się naprawdę przyda osoby na 7lvlu nawet już od 5 nie mają gdzie expić albo lvl są zamałe albo są za silne a tak pomagał by potworek i było by jak expić super popieram ten pomysł
to nie nostale anie inne beznadziejne gry tylko mfo :P po co tyle kombinować dobrze jest tak jak jest teraz na nie wliczając że nie ma jeszce nowego mista :P jestem na NIE!!!!!!
Od razu dodajmy skomplikowany system petów i noskumpli, a poza tym niech stworki będą darmowe! Jak pójdziemy bić serafina to nie ma co się martwić... NIMFA POMOŻE. (to sarkazm). Na nie, było proponowane wiele razy.
Nie macie pojęcia o grze, macie po 2 - 10 postów, minusowego repa i nadzieje, że przejdą pomysły proponowane tysiące razy i tysiące razy odrzucane....