Bania do spółki z Armagedonem, a rozmowę wkleja DamianC. Nic mnie już nie zdziwi![]()
Bania do spółki z Armagedonem, a rozmowę wkleja DamianC. Nic mnie już nie zdziwi![]()
To ja chciałabym donieść, że gracz DanielPogromca ma multi o nicku wqqwe
Poproszę o sprawdzenie i zbanowanie go
Z góry dziekuje.
Bank możesz mieć na koncie DanielPogromca. Sam przyznajesz się do multi..
Trochę mi go aż żal. No, ale dura lex sed lex jak to mawiali rzymianie.
To jak będę przerzucał złoto ? Nie sądzę żeby ktoś komu dam "trochę" złota oddał je drugiej postaci. Po prostu nie wierze żeby znalazł się ktoś uczciwy co do dużych sum.
To miej sobie na tym multi złoto, ale na nic Ci to bo jak wejdzie panel dostaniesz bana.
Przerzucaj złoto przez znajomych.
Mozesz sobie przerzucać multikontem![]()
Co do gracza Niski:
![]()
mnie też chcieli oszukać. chciałam sprzedać pierścień nimfy a taki jeden mnie oszukał i nic nie dostałam ;(
Dałoby się zmienić czcionkę liczby mf na czerwono lub pogrubić? Może wtedy uniknęłoby się takich sytuacji?
Tomi wysłał ponoć PW do tego gracza by zaprzestał oszukiwać.
Jak widać - nie podziałało.
Chyba należy go ukarać surowym banem ..
Myślałem już aby wprowadzić opcję wyboru, gdy chcemy dać MFy trzeba uaktywnić daną rubrykę,
to samo musiałaby uczynić drugi gracz handlu, dla potwierdzenia wyboru tej opcji. Jeśli jeden
z graczy uaktywni pole ze złotem a drugi pole z MF to pojawia się komunikat o sprzecznym
wyborze.
Nie wiem czy istnieje jakiś sposób na to aby zwrócić większą uwagę graczy na to co robią,
mnie w głowie się nie mieści jak można w tak beznadziejnie żałosny sposób dać się wykiwać.
Oszust Niski wylądował już na 1 stronie, dzięki Kardinale za ten screen.
Jestem jak najbardziej za zbanowaniem tego gracza.
Kurcze byłem prawie pewien że on daje mi mfy za zieloną szatę +1, a dał 17goldapo akceptacji sądziłem że to bug, ale widzę że gracz niski wpisuje kwoty w walucie złota, a nie mfów, i zostałem przez niego oszukany na właśnie wspomnianą wcześniej zieloną szatę za którą proponował mi 17mf. Prosze o przywrócenie mi szaty.