Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Arena walk

Phenomenal
    Konto usunięte

Arena walk

Witam.

Obecna konstrukcja areny nie spełnia swojego zadania. W jeden dzień byłem w stanie zdobyć pierwsze miejsca w obydwu rankingach areny, poprzez ciągłe oddawanie ranku w walkach z większymi poziomami w pojedynkach, co umożliwiało mi ciągłą walkę w arenie. Jestem przekonany, że prędzej czy później ktoś by wpadł na ten pomysł i zdobył te 1sze miejsca, tak jak zrobiłem to ja. Teraz nawet gdyby poświęcić więcej czasu na to, to można celowo podkładać się w walkach, tak aby nie wyglądało to na oddawanie rank i uzyskać dokładnie ten sam efekt. Tak więc niestety rankingi arenowe nie są skonstruowane odpowiednio.

Nazwa:  Bez nazwy.jpg
Wyświetleń: 132
Rozmiar:  32.7 KB

Pozdrawiam

Użytkownik
    Są dobrze zrobione, tylko nie ma panelu GM, za takie coś rank ci wyzerują i tyle z twojego sprytu. Jednak narazie jest to bezkarne

Coni
    Konto usunięte
    Równie dobrze mógł zerować rank za 10 pkt MF i osiągnąć ten sam rezultat.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    A ja np uważam, że ranking areny powinien opierać się na stosunku wygranych do przegranych a nie na przewadze ilości wygranych. Rankingu za ilość walk nie powinno być wcale, bo ten ranking promuje małe poziomy oraz osoby które non stop przegrywają.

Administrator
    To jest ranking w stylu "casualowym". Poświęcisz dużo czasu i jesteś pierwszy, a niekoniecznie musisz być dobry. Można pomyśleć nad jakąś modyfikacją zasad, ale ogólnie tam mają z założenia królować najaktywniejsi, którzy walczą niekoniecznie oglądając się na rank - tak dla czystego fun'u. Jeśli chodzi o umiejętności to liczy się ranking PvP.

Uprawnienia