-
Nowa klasa postaci w mfo3
Witam.Myślę nad nową postacią w MFO 3 czyli np. łucznik lub coś podobnego.Nie piszcie że to nie przejdzie bo już taki temat może widzieliście i od razu będzie spam tymi słowami D: W większości chodzi mi po prostu o to żeby było coś nowego po za tym może więcej graczy będzie ponieważ jak pomyśleć tak o 4story to tam co drugi gracz to łucznik.Po za tym to by nawet było według mnie nie najgorsze bo wojownik,mag i łucznik to taki klasyk już nie prawda?No więc piszcie co o tym sądzicie.
-
w mfo zawsze były tylko 2 profesje i jest dobrze jak jest.Poza tym jest blokada w rozkładaniu statów i by zakłóciło balans między wojem i magiem
-
Hm, mogłoby być ciekawie, ale chyba za dużo roboty by przy tym było... Musiałyby powstać nowe przedmioty, kombinowanie nad statystykami itp. Czy szanowne szefostwo chciałoby się z tym męczyć?
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Czy dużo roboty? Praktycznie cała gra musiałaby być robiona od początku. A potem nadal by lamentowano, że za mało bo "w innych grach to paladyny i druidy jeszcze som".
-
Demoniczna Dusza
Konto usunięte
Gdyby było to od początku gry to mogłoby być ciekawe. Ale teraz to już za dużo pracy.
-
Tak jak Demoniczna powiedział(a? xD) Musiało by być od początku, aczkolwiek owa profesja była by ciekawa ;] Można by było łuki wprowadzić... lecz Too LaTe
-
Demoniczna Dusza
Konto usunięte
Powiedział
Ostatnio edytowane przez Demoniczna Dusza ; 04-02-2012 o 17:26
-
Ludzie się w 1278430902134325678 tematach kłócą, żeby był balans między magiem a wojem, a potem by się kłócili, żeby jeszcze łucznika zbalansować o.O
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia