Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Dwie opcje walki.

NightLitE
    Konto usunięte

Dwie opcje walki.

Siemka ^^
    Wpadłem na pomysł zrobienia 2 opcji walk.
    Jak wiemy w MFO v2 można było atakować każdych graczy bez ochrony.
    Proponuje zrobić takie coś:
    W miejscu gdzie się wybiera Walka : Automatyczna, manualna itd zrobić jeszcze jedną opcje :
    Walki 1
    Walki 2 (zaraz wyjaśnie na czym polega walka 1 i 2 i dlaczego nazwa "1" i "2" )
    Walki 1 - Tutaj mamy pojedynki, że musimy zaakceptować walkę, tak jak jest teraz. Lecz tylko w kilku miejscach możemy atakować graczy bez ich potwierdzenia na walki czy chcą czy nie. Np. jest bardzo dużo takich sytuacji np. w zagrodzie gracjana gdy zaatakujemy lvl równy sobie i on od razu bierze "Pozwól na pomoc" i w tedy pojedynek się robi inny i trzeba walczyć 4vs4 bo inaczej przegramy gdy będzie 1vs4.
    I właśnie w tej opcji "Walki 1" musimy potwierdzać walki i byłoby kilka miejsc gdzie możemy atakować takich jak np. zagroda gracjana.
    Walki 2 - gdy wybierzemy tą opcję gracze mogą nas atakować gdzie chcą i kiedy chcą, pod warunkiem że oni mają też włączoną opcję "Walki 2". Nie wiem jakby było tutaj z pomocą. Czy tylko 1vs1 czy byśmy tylko wybierali pojedynki : 1vs1, 2vs2 lub 4vs4. Pojedynek by się rozpoczął gdy byłyby zapełnione 2 teamy
    Lecz mogłoby być też, że opcja "Walki 2" byłaby tylko na 1vs1.
    Co wy na to ?:>
    Szybciej by się biło ranq itd :P

Dorexx
    Konto usunięte
    Hmm mi się nawet to podoba zobaczymy zdanie innych.

NightLitE
    Konto usunięte
    i tutaj jeszcze bym coś dodał z areną^^ Co wy na to ?:>

Qnisher
    Konto usunięte
    To w sumie nie potrzebne by było wyzywanie kogoś do pojedynku, ale ogólnie to pomysł mi się podoba.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia