Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 38

Temat: Energia.

shizeR
    Konto usunięte

Energia.

Witam, a więc ja jako nowy gracz postanowiłem wypowiedzieć się na temat tzn. "Energii". Mi osobiście wydaje się, że zbyt szybko ona schodzi, a na dodatek wolno się odnawia. Rozumiem - można wysłać SMS'a żeby ona nam się odnowiła, no ale nie każdy lubi wydawać pieniądze na grę. Co do mojej propozycji, chodzi o to, aby zwiększyć limit ENERGII, powinna ona się również szybciej odnawiać no i zdecydowanie wolniej schodzić. Dziś pograłem, hm... jakieś 30-40 minut no i to tyle z mojej dzisiejszej gry :P.

Osobiście gra mnie bardzo zainteresowała, ale jeżeli tak ma być dalej to na pewno podziękuje sobię. Proszę o wypowiadanie się w tej sprawie, pozdrawiam, Kamil aka shizeR.

Podoba Ci się pomysł?! Wypowiedz się, a mi postaw Punkt Reputacji!

Użytkownik Avatar Kolnay
    Co masz na myśli pisząc "wolniej schodzić"? Chcesz ubić z 5 potworków zanim zejdzie ci 1 ena?

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Nie.
    Nawet ostatnimi czasy było pare propoyzcji odnosnie tego

Użytkownik Avatar Ash
    Ja także chciałbym nołlajfić przy MF, ale energia mi na to nie pozwala... Jestem z tobą Kamil.

TufuTufu
    Konto usunięte
    Nie, tak jest dobrze.

MUMIA
    Konto usunięte
    dobry pomysł

Użytkownik Avatar Jaskier
    Tomi juz mowil, ze moze dac przykladowo dwa razy wiecej energii, a potworki beda dawaly dwa razy mniej expa, fajnie by bylo c'nie?
    Nie moge Ci dac repa miszczu
    Nie ma cyckuff, ale podpis i tak fajny.
    [SIGPIC]https://forum.mfo3.pl/image.php?type=sigpic&userid=14362&dateline=132535 4368[/SIGPIC]

Kardinale
    Konto usunięte
    Cierpliwości, wyjdź na dwór, ulep bałwana. Czas Ci szybciej minie, dotlenisz się i energia będzie

shizeR
    Konto usunięte
    Cytat Napisał TufuTufu Zobacz post
    Nie, tak jest dobrze.
    Tak, ale spójrz na to z innej strony. Nowi gracze - lubią ponawalać długo w gierkę, aby sprawdzić czy jest dobra. Po prostu starają się w nią wkręcić. Tak jak jest teraz mi osobiście się nie podoba i z pewnością nowym graczom też nie, a wiesz dlaczego? Bo pograją przez 40 minut, a potem co? Muszą czekać 12h żeby sobie poexpić. No proszę, czy to nie zdecydowanie za długo? A potem co mam robić, siedzieć w mieście i patrzeć się w monitor? :>

shizeR
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Kardinale Zobacz post
    Cierpliwości, wyjdź na dwór, ulep bałwana. Czas Ci szybciej minie, dotlenisz się i energia będzie
    Widzisz, chory jestem - a na dodatek u mnie nie ma śniegu ;<

Użytkownik Avatar Ash
    A potem co mam robić, siedzieć w mieście i patrzeć się w monitor? :>
    Wyjdź na dwór.

shizeR
    Konto usunięte
    @UP

Zobacz moją odpowiedz UP...

Użytkownik Avatar Jaskier
    Poczytaj ksiazke, obejrzyj film, tancz na golasa przed lustrem. Takie standardowe rozrywki.
    Nie ma cyckuff, ale podpis i tak fajny.
    [SIGPIC]https://forum.mfo3.pl/image.php?type=sigpic&userid=14362&dateline=132535 4368[/SIGPIC]

Gortalon
    Konto usunięte
    A tak nawiasem, gra to nie tylko exp

Pograj we wcześniejszą wersje autorze, a dopiero później narzekaj na brak możliwości po wykorzystaniu energii.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia