https://forum.mfo3.pl/showthread.php...y%C5%82udzenia
Nie wiem jak zrobić żeby było więcej chatu widać dlatego w 4 kawałkach.
Oszust zgłaszający oszustów ? WTF? - NightShadow wiem że to minus od ciebie ale ja nie wiem o co ci chodzi ? ...
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...y%C5%82udzenia
Nie wiem jak zrobić żeby było więcej chatu widać dlatego w 4 kawałkach.
Oszust zgłaszający oszustów ? WTF? - NightShadow wiem że to minus od ciebie ale ja nie wiem o co ci chodzi ? ...
Ostatnio edytowane przez Noga ; 18-01-2012 o 09:01
nie mam większych ale dziękuje że powiedziałeś jak zrobić większy chat, następnym razem ładniej to zrobię.
Było to tak:
NightShadow - Zaproponował że odpuści aukcje jeżeli mu dam 5k
Ja na to - yhy
A że on "yhy" rozumie jako: dobra, okey, nie ma sprawy, w porządku to już nie moja sprawa. To była licytacja każdy mógł licytować.
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 20-01-2012 o 22:52 Powód: 2 posty, jeden pod drugim
Licytacja licytacją, ale jak dwóch graczy się dogaduje to powinno się tego trzymać.
Nie wiem jak było więc nie osądzam, ale sam nieraz widziałem niehonorowe zagrania graczy z którymi się "dogadywałem" co do aukcji.
Nie znam Cię, i wymyślam to wszystko by specjlanie oskarżyć Cię i wyłudzić 5k? skoro mam 5mln.. zastanów się człowieku bo kopiesz sobie dół swoimi nieprzemyślanymi wypowiedziami, niekiedy słowo jest więcej warte niż screen i film, bo te te możesz podrobić a zaufania się nie podrobi. To Tyle.
Mnie nie interesuje, czy Tobie się chce lub nie, czy masz lepsze zajęcia, czy może nie umiesz.
Głupie rozumowanie w Twoim wykonaniu jest na pewno, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz,
myśląc że bezpodstawne, gołosłowne oskarżenia mają podstawę do istnienia. Na pewno nie
w tym temacie. Jako że jestem jego autorem i wydaje się całkiem logiczne, aby zgłoszenia
były poparte materiałami, z których da się wywnioskować czy doniesienia są aby na pewno
zgodne z prawdą. Przedstawienie takowych materiałów jest konieczne. Jeśli Ci to nie
odpowiada, to załóż własny temat, gdzie sam będziesz ustalał zasady. Moje już poznałeś i
przestrzeganie ich jest Twoim obowiązkiem o ile nadal chcesz tu kogoś zgłaszać.
Noga, ten temat nie służy do przedstawiania swoich racji, jeśli czujesz się dotknięty lub
znieważony to pogadaj sobie o tym w innym wątku lub zapłać te żałosne 5 k o które się
tu wielce rozchodzi.
dalszy kawałek: https://img717.imageshack.us/img717/...eztytuuyoy.png
zmieniłem zdanie wymaże jak da obiecane MF
samego początku rozmowy nie mam bo zniknęłana początku filmiku widać że nie ma
Ostatnio edytowane przez Noga ; 20-01-2012 o 10:03
Bania hg to powinien osobny temat dostać chyba, nie ma sensu wysyłać na niego materiałów, bo i tak każdy wie co ten koleś robi
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Vaan, do osób które licytują, a nie wywiązały się z aukcyjnych licytacji - Wojok. Chyba nigdy nie kupił nic co licytował.
Przykład u mnie: Zalicytował Zbroję Mnicha i Wampirzą Rózdżkę - pisałem kilka razy, nie odpisywał: link do aukcji
Na poparcie mojej tezy (jako brak screeenów z pisaniem) podam aukcję MashiroKuny, która sprzedawała Brązową Szatę. Wojok wylicytował za 860k, ale Mashiro nie mogła się z nim po raz kolejny skontaktować: link do aukcji1, link do aukcji2
@edit. Dodałem jeszcze aukcję Kolegi, gdy Wojok licytował jego Wampirzy Diadem - link do aukcji
Znalazłem i dodałem![]()
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 20-01-2012 o 23:04 Powód: Postaraj się edytować post jeśli chcesz wtrącić drobną uwagę.
A po co mu to kupować, skoro ukraść może
Edit: Wątpię, że ktoś nie wie, o co chodzi, ale dla czystej formalności: https://forum.mfo3.pl/showthread.php?9298-Okradli-Mnie
Ostatnio edytowane przez TufuTufu ; 20-01-2012 o 15:14
Tay sung:to kłamca z mf uwarzać na nie go pisałem z nim o mf a on kłamie i kłamie i kłamie ciągle tylko kłamie ciągle ;] pisać w grze jak coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale kłamca
zniego okłamał mnie to zjedus
Ale to ten **** ciągle kłamie o mf i kłamie że niby mu kradłem eq tylko nie wiem jak jest problkem i niby brązowom szte mu ukradłem kłamca
// nawet pod wpływem emocji staraj się pisać grzecznie - VD
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 21-01-2012 o 01:04 Powód: krótkie wypowiedzi
hubertN Chciał mi ukraść ekwipunek chciał kupić konto żłodziej ciągle kradnie mi ukradł brązowom szate