otoz mam takie pytanko :
czy dalo by sie w raporcie po walce uwzglednic czy sie dostalo eq z plusem czy tez to jest nie mozliwe do zrealizowania ? :P
zawsze jak jest jakis eq to zawsze pada pyatanie : czy z + ? :P
otoz mam takie pytanko :
czy dalo by sie w raporcie po walce uwzglednic czy sie dostalo eq z plusem czy tez to jest nie mozliwe do zrealizowania ? :P
zawsze jak jest jakis eq to zawsze pada pyatanie : czy z + ? :P
Obowiązuje tajemnica dropu, czego oczy nie widzą to sercu nie żal
Tak, jestem za. Jeszcze od zawsze mnie ciekawiło który to już itemek na serwerze Dałoby się zrobić taki licznik? ;>
Tak ,ale osoby wqalczące pvp wolałyby by nikt nie dowiedzial sie jakie ma eq ;] Przynajmniej niektóre
Domyślam się, że większość eq i tak z handlu jest - chyba, że ktoś ma niesamowite szczęście do plusów - a nigdy nie wiadomo co przeciwnik założy na daną walkę.
ale i tak nie jestes pewien czy nie sprzeda tego eq...Tak ,ale osoby wqalczące pvp wolałyby by nikt nie dowiedzial sie jakie ma eq ;] Przynajmniej niektóre
wiec nie widze powodu...
zreszta ci co walcza i tak maja rozne eq i czasem te same eq z tym samym pluzem i zroznymi statystykami wiec dalej nie masz pewnosci czy to akurat te eq bedzie miec...
I tak ludzie wolą się chwalić itemkami niż ukrywać
W sumie mogłoby się to przydać. Przynajmniej po walce nikt nie musiałby strzępić klawiatury na odpowiedź na pytanie "+ ile?" ;)
Nie wiem tylko co w sytuacji, gdy itemek "zniknie" (sprzedaż w sklepie, usunięcie postaci) - może być później niewidoczny w logach, o ile dane itemu są kasowane, a to już wie tylko admin "How it's made"