Czy dałoby się wprowadzić opcje OR między warunkami ? Myślę , że ułatwiłoby to robienie skryptów na żółwia i inne minibossy. Czy dałoby się ( kiedyś) to wprowadzić ?
Czy dałoby się wprowadzić opcje OR między warunkami ? Myślę , że ułatwiłoby to robienie skryptów na żółwia i inne minibossy. Czy dałoby się ( kiedyś) to wprowadzić ?
O właśnie, mało poleceń s skrypcie, a czasem kilka rzeczy trzeba powtarzać do tego samego działania. Znacznie ułatwi to robienie skryptów, jestem za
Jestem za, przyda się.
dobry pomysł :d
Takie małe f5 , co z tym pomysłem ?
"Nie sztuką jest kupić tanio mf'y , sztuką jest drogo je sprzedać"
Czy dało by się wprowadzić warunek leczenia wtedy i tylko wtedy gdy przeciwnik dubluje nas ?. Myślę że to bardzo przydatny warunek dla tych co po dublu w automacie leżą.
Proponowałem kiedyś , warunek typu ilość następujących po sobie tur przeciwnika.
Proponował bym te Or lub zwiększyć limit poleceń z 20 do np. 30
Ziółek
Polecenia nie ,to jest chyba zamierzone ,by nie dalo się pisać za dużych skryptów i by umieć zoptymalizować ją.
Ja napisalem skrypt ze wszystkim (6zdolbosci , poty 123 , dobitka , odno) i zajęło mi to 17 polecen więc nawet jest zapas , brakuje mi tylko uzywania dobrego kamykow i runek ;p