ma ktoś raport ,gdzie mag ma 3 tury pod rząd?
i czy dać 10 pkt w szczęście (mag), bo ciągle krytyki dostaje ?
ma ktoś raport ,gdzie mag ma 3 tury pod rząd?
i czy dać 10 pkt w szczęście (mag), bo ciągle krytyki dostaje ?
Ostatnio edytowane przez Fringe ; 05-01-2012 o 12:54
@down, a jednak się da :O Magiem lepiej zainwestować w atak magiczny zamiast szczęście.
Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 05-01-2012 o 14:47
dzięki za odp ;p jeszcze mnie ciekawi czemu nikt nie chodzi na ogra tak często jak na inne mini bossy ?
PS fajna prezentacja Vag ^^ (eq nie dam xD)![]()
Większość bije na auto, wiec pewnie nawet nie zdążysz zauważyćzięki za odp ;p jeszcze mnie ciekawi czemu nikt nie chodzi na ogra tak często jak na inne mini bossy ?A biją częściej inne minibossy, bo po prostu eq z nich jest więcej warte.
heh w sumie racja pod kobrą i wywką zawsze pełno ludu a tam nikogo ;p ja nawet na manualu nie dam rady xD
nowe pytanko:czy przydadzą mi się jeszcze runy magii i kamienie ? (30lvl ,tarantule już pokonane)
Tak. Zawsze i wszędzie runa magii z Tobą będzie!
Przydadzą Ci się ohohoho do końca gry
mam srebrny pył i nie wiem co z nim zrobić ;p sprzedać czy użyć ? jeśli to 2 to gdzie najlepiej (wydaje mi się ,że na samotne wzgórze...) ?
Najlepiej w miejscu w którym jest jakiś miniboss odnawialny. Będziesz często tam chodzić i przyda się. Samotne wzgórze to dobry pomysł, dostęp do dwóch minibossów.
Samotne Wzgórze to słaby pomysł - w Totemie możesz tam dojść w 3 punkty energii, a portal kosztuje 5...
Możesz ewentualnie sprzedać - wart jest chyba z 40k..
(jak cos, to moge kupic ;>)
Zależy od lvl, na wyższych warto w sosnowym zagajniku, ale jeśli chodzi o tuż po pokonaniu nimfy, warto samotne.
Ja na 4 postaciach te mini bossy obchodzilem samodzielnie, i pyłki oszczedzilem ;]
Ogółem, Srebrny warto założyć tylko w 3 miejcach:
-Przeklęta Jaskinia
-Jezioro Lewitujących Skał
-Sosnowy Zagajnik.
Reszte można piechtą obchodzić.
Do tego polecam, aby na Podmokłej bądź Uroczej Polanie co pewiem czas wisiał błękitny.