Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Tło strony

Glitz
    Konto usunięte

Tło strony

Z całym szacunkiem dla twórców layout'a - "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził". Mam wrażenie, że obecne tło gry jest zbyt "bajkowe". Nie jest to w moich oczach efekt, który jest dobry na dłuższą metę. Co w związku z tym? Proponuję, by wprowadzono możliwość jego zmiany wedle własnych upodobań. Dla przykładu, mi wystarczy jednorodne, bez zbędnych kontrastów - czarne:

Czarne MFO

Można je uzyskać, bez zmian kodu źródłowego strony, ale nie jest to według mnie wystarczającym rozwiązaniem.

Pozdrawiam, Glitz.

czasami podobno jestem upierdliwy, ale jakoś nigdy nawet nie wpadłem na to żeby się do tła przyczepić

Na pomoc ze strony Administracji na razie pewnie nie masz co liczyć bo mają wiele ważniejszych rzeczy do pracy.
    Ale może to będzie dla Ciebie pomocne jak weźmiesz sprawy w swoje ręce lub zaczniesz z kimś współpracę:
    https://forum.my-fantasy.net/viewtop...=204318#204318

Edit: chyba o ten link mi chodziło:
    https://forum.my-fantasy.net/viewtop...=233476#233476
    Ostatnio edytowane przez minek ; 07-01-2012 o 14:58

Czarne mi się w ogóle nie podoba xD Przynajmniej nie pasuje do grafiki interfejsu. Jeśli zostaną wprowadzone wcześniej zapowiedziane konta Premium, która mają mieć pewne udogodnienia w interfejsie (bez przewagi mechanicznej), to możliwe, że tam będzie do wyboru zmiana całej grafiki interfejsu - a może już teraz powinno się wprowadzić możliwość kupna innej skórki.

Glitz
    Konto usunięte
    @minek - addon wygląda na porządny, ale niestety nie należę do grona osób znających się na programowaniu. Tak, czy inaczej, ja już upragnione tło mam, mogę poczekać na ewentualne udogodnienia w tej kwestii tak długo, jak długo będzie trzeba.

@Koridor - Z czarnym kontrastuje niemalże każdy kolor, nie rozumiem więc, w którym według Ciebie miejscu ta barwa nie pasuje do grafiki interfejsu. Mniej "pstrokato" nie może być.

EDIT:
    @minek - Propo drugiego linku, w tworzenie nowego layouta też raczej nie będę się bawił. ; )
    Ostatnio edytowane przez Glitz ; 07-01-2012 o 15:21

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Masz coś do tła? Jak ma nie pasować skoro przedstawia wyróżniające się elementy ze świata mfo (urkaden, leviatha, balon itd)

Trochę bajkowe jest przyznaje i również jestem za wprowadzeniem płatnych layoutów w przyszłości

Pitazboras
    Konto usunięte
    1. Instalujemy Stylish dla Firefoksa lub Chrome.
    2. Instalujemy ten styl: https://userstyles.org/styles/59001/...rne-jak-piek-o
    3. Wchodzimy do MFO.
    4. ???
    5. PROFIT

Glitz
    Konto usunięte
    Zdecydowany rep dla Pitazboras'a.

Mam wrażenie, że obecne tło gry jest zbyt "bajkowe".
    Po prostu taka jest stylistyka gry.

Z takimi rzeczami do Projektu MF.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia