Ciekawe czy wprowadzenie przedziałów poziomowych dla walk rankingowych nie skończy się tym, że znowu "najlepsi gracze" będą mieli stosunkowo niewielkie poziomy.
Ciekawe czy wprowadzenie przedziałów poziomowych dla walk rankingowych nie skończy się tym, że znowu "najlepsi gracze" będą mieli stosunkowo niewielkie poziomy.
Tego się właśnie obawialiśmy, ale teraz jest inna sytuacja, bo jest blokada poziomu i na wysokim poziomie jest wielu przeciwników. W MF2 to ciężko było kogoś znaleźć.
Po za tym, nawet jakby był rank za niskie poziomy to i tak rankowcy nie wychodzili by wcale z miasta, a kasę i miksy by donosili sobie z innej postaci.
Usunąć Bójki całkowicie!!!
Opowiem na własnym przykładzie dlaczego.
Dobiłem 16lvl i postanowiłem zaczekać i nie expić aby koledzy dogonili mój lvl. Przez ten czas walczyłem o ranking, dobrze szło już dobiłem ponad 120.
Aż tu nagle idę sobie na bossa, ale po drodze spotykam nooba, nie zwykłego nooba, a mianowicie QSQ!!! Ubija swoim 20lvl mój 16. Tracę golda i ranq XD.
I to jest w porządku ? To ja ku.... co mam robić ? NIe iść na bossa bo tam czeka na mnie noob, który zbiera ranq na gorszych ?
Zróbcie jakąś ankietę o tym czy co, bo gra traci sens gdy są łowcy .
Hmm, no właśnie to jest to, nie chcesz poczuć smak 'adrenaliny' ? ze zaraz ktoś cie ubije? Opowiem ci moją historię, która była wg mnie super dobrze się przy tym bawiłem otóż tak: Wszedłem to tego wiekowego lasku, ruszyłem kilka pól, patrze, a tu leci za mną jakiś typ "20 p." No to uciekam, goniliśmy się po całej mapie. Oczywiście dogonił mnie i ubił, ale nim to zrobił, to 2 minuty uciekałem hah