Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 49

Temat: Ranking PvP

Kolega Dresa
    Konto usunięte

Ranking PvP

Można by było wprowadzić żeby gracze "niaktywni", ale posiadający punkty rankingowe byli widoczni w rankingu, a nie przez opcję szukaj. Aż mi się rzygać chcę jak ktoś ma medal za 100+ punktów rankingowych i zaraz foto w prezie z medalem, a wszyscy jego rówieśnicy na około się podniecają

Coni
    Konto usunięte
    Tak było kiedyś ale zostało to specjalnie zmienione, żeby TOP pokazywał aktywnych graczy PvP.

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    Aż mi się rzygać chcę jak ktoś ma medal za 100+ punktów rankingowych i zaraz foto w prezie z medalem, a wszyscy jego rówieśnicy na około się podniecają
    myślę, że nie tylko ja

Nyhariel
    Konto usunięte
    To akurat prawda. Jednak Ci co sa przeciwko argumentuja to w ten sposob - Nagradzani powinni byc gracze, ktorzy ciagle walcza pvp, a nie Ci ktorzy swojego czasu wbili, a teraz pierdza w stolek. Gucio prawda, bo gracze, ktorzy wbili ten ranking jakos na niego zasluzyli. I nie, nie mowie o graczach, ktorzy zdobyli go wtedy, kiedy za atakowanie mniejszych w miejscach do bojek zdobywalo sie ranking, tylko Ci ktorzy odbyli chociaz jedna walke o rank w kazdym upku i mysle, ze to bylby najlepszy pomysl. Chce mi ktos wmowic, ze gracz ktory ma 200 pkt i ciagle przegrywa/wygrywa, ale walczy non stop bardziej zasluguje na top1 niz Ksiliath? Smieszne.

EDIT: Rylai to niech bedzie ranking "Aktywni gracze PVP", a nie takie cos. Ten ranking ma wylaniac NAJLEPSZYCH graczy w PVP, a nie najbardziej aktywnych ;]

Coni
    Konto usunięte
    Mi tam jak najbardziej pasowała poprzednia wersja rankingu i jeżeli pamiętasz to wykłócałem się o to z fireofdeath zawsze, by nie było to zmieniane.
    Jednak płacz, frustracja graczy i ich narzekania, że dawni rankowcy są w TOP doprowadziły do tej zmiany.

To było za czasów 20 czy 30lvl, bo nie pamiętam już ;p ?

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    Ten ranking ma wylaniac NAJLEPSZYCH graczy w PVP, a nie najbardziej aktywnych ;]
    Popieram.

Nyhariel
    Konto usunięte
    No tak, bo obecnie najwieksze zdanie ma wiekszosc, a nie rozsadek... ale co poradzisz?

Użytkownik Avatar Chaos
    @coni
    zostało to zmienione na 20lv

Admini wprowadzili tą zmianę aby zachcęcić graczy do częstszych walk.
    Wg mnie jest to bardzo dobry pomysł.
    Zasada jest prosta-walczysz, to masz medal.

@salcia
    nie przesadzaj, medale są dopiero od 300pvp (ja na 360pvp miałem srebrny)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    @salcia
    różnie z tym bywa

Użytkownik Avatar Chaos
    Zamiast zmieniać ranking lepiej zachęcić graczy do walki.
    Wtedy problem sam się rozwiąże.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    przeczytaj wyżej.
    EDIT: Rylai to niech bedzie ranking "Aktywni gracze PVP", a nie takie cos. Ten ranking ma wylaniac NAJLEPSZYCH graczy w PVP, a nie najbardziej aktywnych ;]

Użytkownik Avatar Chaos
    Czytałem.
    Nie potrzeba dodatkowych rankingów pvp.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    Ten ranking ma wylaniac NAJLEPSZYCH graczy w PVP, a nie najbardziej aktywnych ;]
    chodziło mi raczej dokładnie o to

Tern ranking by się przydał , bo nawet ja miałem srebrny medal w pvp ( a jestem suabyyy ;p ). W końcu 1 miejsce by coś znaczyło. Wprowadzenie tych 2 rankingów chyba nie byłoby trudne do zrobienia , a nadal Ci co by mieli te 350 pkt ranq , chwaliliby się medalem :P Wszyscy zadowoleni ;d

Nyhariel
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Chaos Zobacz post
    @coni
    zostało to zmienione na 20lv

Admini wprowadzili tą zmianę aby zachcęcić graczy do częstszych walk.
    Wg mnie jest to bardzo dobry pomysł.
    Zasada jest prosta-walczysz, to masz medal.

@salcia
    Caly czas nie rozumiesz... "walczysz to masz medal" - sam mowisz, ze chodzi o rozegranie jak najwiecej walk, a to, ze ja teraz zrobie postac i bede raz wygrywal, raz przegrywal na pograniczu 300-400 pkt czyni mnie najlepszym graczem w PVP? Nie. Przyznajesz nam racje, nie wiedzac ze nam ja przyznajesz ;]

Nie potrzebne to bylo rozdzielenie rankingu pvp na manual i auto. Ten ranking jest jak najbardziej potrzebny, jezeli "ranking pvp" ma wylaniac najlepszych graczy PVP, a nie najbardziej aktywnych. Majac 360pkt miales srebrny medal, a przy tym rankingu normalnie nie mozna zalapac sie w top10. I mozna wbic 270 pkt i miec top2, wiem o tym dobrze, bo swoja druga postacia wbilem 2 miejsce majac 268pkt. Wtedy az sam sie z tego smialem. Tak jak mowie, to duza roznica - najbardziej aktywni w pvp, najlepsi w pvp... to zupelnie dwie inne zabawy.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia