Wydaje mi się, że lepiej byłoby odkrywać samemu mapkę. Trochę bez sensu wydaje mi się posiadać ją od razu zapełnioną, takie jest przynajmniej moje zdanie. Pozdro
Wydaje mi się, że lepiej byłoby odkrywać samemu mapkę. Trochę bez sensu wydaje mi się posiadać ją od razu zapełnioną, takie jest przynajmniej moje zdanie. Pozdro
mi się podoba tak jak jest ;]
mf02 miało ten urok z odkrywaniem mapy, ale tu wyszło by to na gorsze...Skrzynek ani miejsc z qestami nie widać więc jest ok
Niektórych skrzynek to i normalnie chodząc po mapie nie widać...
A ja bym wolała żeby była zakryta i gdy się ją odkryło to widziało skrzynie, bo często się myle ;/
up@
ale mi nie chodzi o to, że ich nie widać w krzakach, tylko o to, że ich nie widać na mapach i fajnie bybyło, że gdyby już się tam było to widziało na mapie tą skrzynie :F
Chyba, że to byla interpretacja do tego ;P
W sumie przydałoby się to do np. tworzenia poradników.
Najlepiej jeszcze jakby po podświetleniu tej skrzynki na mapie wyskakiwałoby okienko co tam dostaliśmy. Niby bzdet, ale jak mówię do poradników ułatwiłoby i usprawniłoby ich tworzenie ;>
Tak ogółem, nie wiem czy to błąd czy nie. Ale jak wciśniesz scrollem na mapie to możesz sobie ją objechać całą dookoła jeżdżąc myszką
I nawet widać skrzynki odkryte Dobre dobre
Trzeba szybko przelecieć wszystkie lokalizacje w poszukiwaniu ukrytych skrzynek
Eidt : Oprócz tej w dilli nie znalazłem żadnej
Ostatnio edytowane przez Drizzt ; 07-04-2011 o 17:09