podczas walki nie widzimy many przeciwnika i trzeba samemu liczyć ile komuś zostało many , a taka wiedza pvp jest ogromnie ważna
p.s jeśli propozycja już padła to sorry nie znalazłem takiej
podczas walki nie widzimy many przeciwnika i trzeba samemu liczyć ile komuś zostało many , a taka wiedza pvp jest ogromnie ważna
p.s jeśli propozycja już padła to sorry nie znalazłem takiej
chcesz mieć przewagę nad przeciwnikiem? licza taka wiedza pvp jest ogromnie ważna
na nie
nie wiem czy mnie zaliczasz do pro, ale jak walczyłam z Drugsem to walka była tak długa, że ja już prawie miksów many lv3 używałam będąc wojem :P za dużo ułatwień chcecie
Przeciez przed walka mozesz zobaczyc ile przeciwnik ma mp po raporcie
ale jemu się liczyć nie chce
załózmy walke woj z pika vs mag z wampirza
komu latwiej liczyc mane przeciwnika? do tego magowi dochodza liczniejsze niz u woja spelle na roznych * i wyssanie many
o walce tvt juz nie wpomne bo tu liczyc jest x4 trudniej
jedyne rozwiazanie grac z kalkulatorem i sie nie pomylic w rachunkach
Ukryta mana była celowym założeniem. Mi się podoba tak jak jest (nutka tajemnicy). Na nie.
Gdyby mana przeciwnika miałaby być widoczna tak byłoby od początku. Wystarczy spojrzeć w raporty, a jeśli nie potrafisz w trakcie walki dodać prostych liczb i obliczyć mp rywala to nie wiem...
Naprawde?
Skoro mozesz obejsc, to w czym problem?
Jest dobrze.
Nie ma cyckuff, ale podpis i tak fajny.
[SIGPIC]https://forum.mfo3.pl/image.php?type=sigpic&userid=14362&dateline=132535 4368[/SIGPIC]
Poza tym byłoby to znaczne osłabienie magów i przewidywalność ładowania mp,
Jestem na nie ;p
Taki temat już gdzieś wdziałem.... Pomysł bez sensu mi tam mp przeciwnika w walce nie jest potrzebna ;] Chyba nie ma sensu dalej ciągnąć tematu......