Wiem, rozmawiałem o tym z Tomi'm. Zaproponował on inne potworki, ale żeby to miało sens (chodzi o śpiew syreni) to można by wprowadzić Syreny, ale pod inną nazwą. Oczywiście inny wygląd, jak i inne statystyki.
Syrena - ta nazwa uległa by zmianie
Przeklęta Syrena - mogłoby zostać

Odpowiedź z cytatem

" i "Co się stało?" on przy drugiej opcji mówi nam co się stało "Kiedy wróciłem do warsztatu ze sklepu <sklep z uzbrojeniem w Devos> aby oddać miecz <npc który sprzedaje uzbrojenie w Devos> zobaczyłem że w warsztacie brakuje mojego złotego młota którym wyprawiałem miecz, wtedy spanikowałem i pomyślałem kto mógł to uprowadzić.Nikt nie przychodził mi do głowy.Jeszcze raz przeszukałem cały warsztat ale mojego młota nie było.Przyszedłem tutaj. mamy znowu dwie opcje "Nic się nie stało ,na pewno się znajdzie." i "hmm to ciekawe może poszukam go" i przy drugiej opcji zaczął by się quest.Ruszylibyśmy w poszukiwania za młotem.Młot znajdował by się w lochach ale bronił by go Rzezimieszek Radek.Po walce zyskujemy Złoty Młot i wracamy do Kowala.Kowal bardzo nam dziękuje i w nagrodę ulepsza wybrany przez nas jeden ekwipunek o 20% i dodaje do tego parę miksturek lv4
Polecam mfo2: