Mam pytanko czy ktoś kto nie jest adminem czy kimś równie uprawnionym może urządzić jakiś konkurs np. w stylu losowania liczb czy coś takiego . Proszę o nie wyśmiewanie .
Nie ukrywam że chciałbym coś takiego urządzić![]()
Mam pytanko czy ktoś kto nie jest adminem czy kimś równie uprawnionym może urządzić jakiś konkurs np. w stylu losowania liczb czy coś takiego . Proszę o nie wyśmiewanie .
Nie ukrywam że chciałbym coś takiego urządzić![]()
Ostatnio edytowane przez jebator ; 25-11-2011 o 18:48 Powód: korekta
Poszukaj postów[GM]MapYego
Możesz urządzić jeżeli takie coś nie narusza regulaminu gry.
ale jak np. w lotto czy czyms taki można coś wygrać , więc była by opłata za wykupiony numerek czy coś podobnego , bo inaczej nie da się wynagrodzić szczęśliwca
Handel w grze jest wolny. Ale nie wiem jak potraktuję to administracja, ale wątpię, że ukarze bo Mapy już takie 'akcje' prowadził parę razy i jakoś nikt nie miał problemu.
Jak to zorganizujesz to już zależy od Ciebie.
No jak już to zamierzam do tego podejść całkiem poważnie , bo nie chce mieć negatywnych opini o swojej osobie
Dla czego ?
Też myślałem o takim czymś, ale przy takich prowizjach niezbyt opłacalne to jest (dla graczy, którzy kupują losy).
"ale wątpię, że ukarze bo Mapy już takie 'akcje' prowadził parę razy i jakoś nikt nie miał problemu." z tego co wiem Mapy nie ma złej opini
Nie miał, ostatnio coraz bardziej się stara by taką mieć.
spróbować można
wprowadzić odpowiednią cene losu , dopracować wszystko i może wyjść
dodatkowe urozmaicenie gry
Nie można do każdego pomysłu podchodzić negatywnie
Tylko problemem może być zaufanie graczy
Sorki nie wiedziałem
Jest dużo gier w których organizowane są tego typu konkursy itp. Nie widzie powodu aby i w MFO nie było czegoś takiego
Ostatnio edytowane przez minek ; 25-11-2011 o 19:16