Kurde tak myślałem , że weekend to będzie coś nie tak ;/
Wgl dziwi mnie to , że nie doszło mi dostarczenie tego smsa , tak jak by mieli po prostu wyłączone tam coś .
Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)
Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia
Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić
Według mnie to nie jest błąd gry
Kurde tak myślałem , że weekend to będzie coś nie tak ;/
Wgl dziwi mnie to , że nie doszło mi dostarczenie tego smsa , tak jak by mieli po prostu wyłączone tam coś .
Chciałem zgłosić , że strona z reklamacjami nie działa
Ja wysłałam sms'a i nie otrzymałam kodu zwrotnego było to tydzień temu, zapomniałam o tym dziale i zostawiłam tą sprawę.Więc proszę o pomoc straciłam z konta 11,07 zł i nie daruje sobie tego.Jutro napisze e-maila i zobaczymy co się stanie.Proszę o wsparcie, za wszelką pomoc dziękuje.
Na początek złóż zgłoszenie tu: https://ssl.homepay.pl/reklamacje/
Jeśli do poniedziałku wieczorem nie dostaniesz odpowiedzi pisz: reklamacje@my-fantasy.net
oczywiście pod warunkiem, że treść wysłanego SMS'a była poprawna
zgłaszaj wg wzoru:
3) Jeśli w ciągu 3 dni roboczych nie dostaniesz odpowiedzi od HomePay, pisz na adres: reklamacje@my-fantasy.net, podając wszelkie dane dotyczące konta w grze i SMS'a (login w grze, twój numer telefonu, data/godzina wysyłki, numer na który wysłano SMS)
parę minut temu wysłałem wiadomość na 5 mf i czekam tak ciągle i nic może ktoś mi pomóc
Ja wysłałem 2 sms za 5MF i jeden za 10MF kasę pobrało ale kodu nie ma ;/ reklamacje też złożyłem..
ja nie złożyłem bo nie wiem jak
W ciągu ostatnich 2 dni były problemy z SMS'ami. Trwa wysyłka zaległych kodów.
Wczoraj wysłałem sms za 60 MF i za 10 MF kody przyszły dziś wiec chłopcy cierpliwości