Strona 43 z 1160 PierwszyPierwszy ... 33414243444553931435431043 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 645 z 17395

Temat: [ Pytania ]

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Skopiuj adres nie z nazwy przedmiotu, ale z id, (takie numerki)

Koridor
    Konto usunięte
    Możliwe, że klikasz nie na id przedmiotu tylko na nazwę przedmiotu. ID znajduje się w linii z podanym poziomem (w unikatach pod napisem: unikat).
    Druga możliwość, że przedmiot jest zniszczony w 100% - będzie wyświetlać staty jak dla +0.

+ dla Was, tak, klikałem na nazwę przedmiotu, a nie na ID.

Nasus
    Konto usunięte
    oco chodzi z tą energią ???

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Energia pozwala na: Handel, bójki, zdobywanie doświadczenia i golda z potworków. 1 pkt odnawia się co 7 minut i 12 sekund.

Eren
    Konto usunięte
    Jak ją wykorzystasz nie zdobywasz doświadczenia za walki. Co jakiś czas ładuje się 12h 13h itd.

QSQ
    Konto usunięte
    Energia głównie służy do zdobywania doświadczenia, wraz z każdą walką (z potworkiem, graczem, bądź bossem) traci się 1 punkt energii. Punkty energii znikają również przy pobocznych sprawach takich jak np handel (1 pkt energii)... Z początku gry ma się 100 pkt energii, za każdy wbity lvl(poziom) dostajemy dodatkowo 1 pkt energii, czyli np na 15 poziomie mamy 114 pkt energii. Każdy punkt energii odnawia się w ciągu 7 minut i 12 sekund. Jeżeli nie chcesz czekać, aż odnowią Ci się punkty, zawsze możesz doładować jej poprzez płatność prawdziwymi pieniędzmi.

Dizzy Jellyfish
    Konto usunięte
    Mam pytanie. Czy można ubić kilka razy zwykłego bossa takie jak np. Ptaszysko bądź Niebieska Galareta ?

Na jednej postaci możesz ubić tylko 1 bossa. Możesz je tłuc innymi postaciami ( nie kontami )

QSQ
    Konto usunięte
    Boss - 1 raz
    Mini Boss - niektóre raz dziennie, a niektóre np. po zabiciu określonej ilości potworów.

Dizzy Jellyfish
    Konto usunięte
    Mam jeszcze jedno pytanie co oznacza zużycie przedmiotu jak jest np +2 ?

Użytkownik Avatar Nerus
    Cytat Napisał Jam Zobacz post
    Przedmiot traci swoje bonusy które daje mu plus. I ma statystyki przedmiotu bez plusa. Możesz go naprawić u kowala za złoto.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jam Zobacz post
    Wtedy spadną jego statystyki do statystyk bazowego eq. Nic strasznego się nie stanie, tylko będzie nieco słabszy.

Gfe
    Konto usunięte
    Trujący pocisk
    Trujący Atak?

Czemu wojownicy dostają mozliwość częstszego używania trucizny

Użytkownik Avatar abiT
    Trujący pocisk jest dla maga więc w czym problem ?

Uprawnienia