Urkaden,
Lochy Urkaden p2
Komnata Minotaura
Przeklęta Jaskinia (p1)
Jezioro Lewitujących Skał
@Dół
Racja :]
Urkaden,
Lochy Urkaden p2
Komnata Minotaura
Przeklęta Jaskinia (p1)
Jezioro Lewitujących Skał
@Dół
Racja :]
Ostatnio edytowane przez Koridor ; 04-11-2011 o 15:59
p1*Przeklęta Jaskinia p2
Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 04-11-2011 o 16:00
Event zmierza ku końcowi, znaczy zostały 2 dni i 1,5h, i co stanie się z naszymi dyniami jeżeli nie uzbieramy 10 dyń np zostanie na 6dyn bez wymiany czy zostanie to jakoś zrekompensowane czy po prostu znikną?
Bo nie wiem czy opłaca się zaczynać zbierać kolejne 10 dyń
Za odpowiedz z góry dziękuje
Mashiro Kuna
dowiecie się w swoim czasie
tak zapewne powiedziałby Tomi, nie wykluczone ze zaraz tego tu nie napiszewięc w razie jakby moja odpowiedź nie była wystarczająco zadowalająca to możesz poczekać na Tomiego
![]()
Skoro są gracze, którzy już to wiedzą to my także chcemy to wiedzieć. Jeżeli już wiemy, że nie damy rady uzbierać 10 dyń to nie ma sensu zaczynać.
pozdrawiam
pojedyncze dynie będzie można wymienić na mało wartościowe rzeczy lub kolekcjonować (po wyłonieniu zwycięzcy będzie dopuszczony handel dyniami)
Co daje mikstura skupienia?
Event z dyniami trwa do 6 listopada włącznie?
Czy do dzisiaj do 23:59?
Nagroda za ilość zebranych dyń dotyczy czasu po aktualizacji, czy od początku trwania?
Nie.czy po handlu pakiet 10 dyn bedzie mozna dalej wymienic tak jak podczas eventu na unikaty?
Od początku eventu do 6 listopada 23:59:59. Liczą się tylko wymienione dynie. W przypadku remisu w ilości wymienionych dyń, pod uwagę będą brane również niewymienione dynie, jednak zdobyte przed 6 listopada 23:59:59.Nagroda za ilość zebranych dyń dotyczy czasu po aktualizacji, czy od początku trwania?
Umiejętności z serio Cios:toporem,mieczem itd.
Czy jak użyję takiej umiejętności to uderzam z jakimś określonym % atrybutu czy tym, który mam nabity?