Gratuluje Vag tylu ciekawych pomysłów. Większość mi pasuje poza podwójnym zatruciem, ogólnie zombie nie bardzo pasuje mi do pvp, a przynajmniej nie przy zdolnościach zadających obrażenia gdyż przeważnie gracz na tym poziomie ma tyle hp, że każde obniżenie go i założenie statusu zombie równa się stracona kolejka i brak możliwości wyleczenia zadanych obrażeń co może się skończyć śmiercią w przypadku wielu umiejętności którymi już dysponujemy jak na przykład krytyk z zatrutego ataku ewentualnie ryzykowny cios. Posypało by się tez wiele przegranych z powodu braku mikstur wody święconej (każdy może zapomnieć, a z takim zwykłym zatruciem da się jeszcze wytrzymać) Zombi tak, bez obrażeń i z 50~60% szans na trafienie). Nie wiem jak to jest ze zdolnością ożywienie i miksami tego typu czy zabijają od razu, ale pewnie tak. Jeszcze zastrzeżenie do tego ostatniego skamienienia, użyteczne tylko w walkach drużynowych gdyż status skamienienie automatycznie kończy walkę przegrana z naszej strony. Ewentualnie rzucone na wroga zabija, nawet niski procent skuteczności nie pomoże, gdyż za bardzo mi się to kojarzy z noobstatami. Ale naprawdę doceniam Twoje pomysły tak jak i Ciebie reputem. Pozdrawiam