Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Sterowanie Strzałkami

Salcia
    Konto usunięte

Sterowanie Strzałkami

Jest możliwość wprowadzenia czegoś takiego żeby można było sterować strzałkami podczas walki? Bo teraz trzeba myszką, ale ja np. o tej porze jak gram na lapku, to szczerze mówiąc nie chce mi się sięgać po myszkę tylko dlatego żeby kliknąć ze 6 razy i z powrotem na klawkę ;p

A nie jednak się da, ale najpierw trzeba nacisnąć na okno walki bo pierwszy w kolejności jest czat, da radę to zamienić? ;p
    Ostatnio edytowane przez Salcia ; 13-10-2011 o 03:02

Administrator
    wystarczy wcisnąć enter i przenosi do okna walki

Salcia
    Konto usunięte
    już to rozgryzłam, ale to coś szwankuję, można grać samą klawiaturą lecz czasem trzeba nacisnąć myszką, a czasem nie. Poplątane to jest trochę

Administrator
    Cytat Napisał Salcia Zobacz post
    już to rozgryzłam, ale to coś szwankuję, można grać samą klawiaturą lecz czasem trzeba nacisnąć myszką, a czasem nie. Poplątane to jest trochę
    wszystkie komendy da się zrobić klawiaturą o ile w międzyczasie nie klikniemy gdzieś myszką i deaktywujemy okno.

Salcia
    Konto usunięte
    no przecież nie klikam ;p myszka odłączona to jak mogę klikać ;p próbowałam też zrobić "powrót' na klawiaturze i też nie umiem czyli wejdę w przedmioty przez przypadek i chcę wrócić, jeszcze np. chcę włączyć auto walkę

Administrator
    powrót = esc, menu "narzędzia" nie da się używać na klawiaturze

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia