-
Znaki specjalne w nazwach druzyn
Wiele tu nie trzeba wyjasniac, bo propozycja zostala przedstawiona w tytule. Nie raz w mfo2 czy old jakas druzyna miala w nazwie apostrof, wykrzoknik,, myslnik czy cokolwiek innego. Dobrze by bylo gdyby znowu mozna bylo wstawiac znaki specjalne do nazw druzyn.
-
myślę, że nie przeszkodziłoby to w niczym, można by wprowadzić..
ja osobiście nie korzystałbym z tego, lecz znam graczy, którzy tak jak Ashariel powstawialiby parę takowych
//edit
jedynie co mi się teraz rzuciło na myśl, to plagiatowanie.. przykładowo jest drużyna Rayokos, inny gracz wstawia za 'o', '0'
@down
tak trzeba by także ustalić limit takich znaków
@ashariel
jest też parę takich
Ostatnio edytowane przez Darko ; 03-10-2011 o 18:06
-
jestem na nie, ponieważ mogą się pojawić drużyny takie jak: %@##@%!!%)(#!^%?%$@%>$@%(@*abc
-
No przeszła by fala pokemonów ale można by dać limit tych znaków np.3 i po problemie.
-
Inkazuki, a teraz nie moga pojawic sie druzyny typu - fuhdbsuidgidshigvhsd?
PS. RaYokO's bylo wlasnie z apostrofem w pierwotnej nazwie.
-
Tak jak nasz God's(Gods teraz)
-
Jeżeli wprowadzić, to wprowadzić tylko znaki: $, @, #, *, &, ', |, i z limitem jakimś.
Jeżeli tak, to jestem za wprowadzeniem
-
Propozycja zostanie kiedys okreslona? Odrzucona, czy przyjeta?
-
W nazwach postaci nie można korzystać z tych znaków, stąd i w nazwach drużyn nie można. Pewnie chodzi o "klimatyczność" ;)
-
W mfo2 nie mozna bylo uzywac znakow w imionach, natomiast w nazwach druzyn tak. Mysle, ze apostrof w nazwie druzyny nie umniejszylby klimatycznosci gry
-
Propozycja odrzucona. Znaki specjalne są problematyczne (mogą powodować problemy tech.) oraz ułatwiają zrobienie niemal identycznych nazw - różniących się jedynie apostrofem czy wykrzyknikiem na końcu.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia