Strona 1189 z 1189 PierwszyPierwszy ... 189689108911391179118711881189
Pokaż wyniki od 17,821 do 17,825 z 17825

Temat: [ Pytania ]

Redaktor
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    zadanie 21 z sygnetem kata - czy jest jakaś baza/pula miejsc, gdzie takowy może się znajdować? Przeszukałem wszystkie możliwe miejsca i nie ma, nie wiem gdzie jeszcze szukać :v
    Pewnie jest taka baza tylko nikt jeszcze jej nie ustalił. Na pewno sa to wagoniki lub krzaki w Devos i częsci przemysłowej.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Pewnie jest taka baza tylko nikt jeszcze jej nie ustalił. Na pewno sa to wagoniki lub krzaki w Devos i częsci przemysłowej.
    Czy możliwe, że sygnet jest gdzieś wewnątrz terenu kopalni (za bramą), która u mnie w tym momencie jest zamknięta?
    To byłby hit, gdyby gra zmusiła mnie teraz do zbicia Kalvadora, bo inaczej nie zrobię dziennego...

Pewnie jak wracałem z pracy to zsunął mi się z palca. Poszukaj może gdzieś w mieście w krzakach. A może wpadł do jakiegoś wagonika? Ale na pewno poza terenem kopalni.
    Zakładam z logicznego punktu widzenia, że za bramą to już też teren kopalni, więc mam nadzieję, że tam się nie zrespił.

#edit mam, krzaki są tu bardzo szeroko pojęte ;P
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; Wczoraj o 17:51

Redaktor
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Czy możliwe, że sygnet jest gdzieś wewnątrz terenu kopalni (za bramą), która u mnie w tym momencie jest zamknięta?
    To byłby hit, gdyby gra zmusiła mnie teraz do zbicia Kalvadora, bo inaczej nie zrobię dziennego...
    Raczej nie powinno. W zadaniu 28 przy losowaniu miejsc bierze pod uwagę czy gracz ma dostęp czy musi pokonać jeszcze jakiegoś bossa

Użytkownik Avatar Cooliak
    Witam na jakim etapie są obecnie testy IŚ/KG jako gracz/użytkownik i osoba utrzymująca serwer chciałbym cokolwiek się dowiedzieć.
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Użytkownik
    Pula miejsc na pewno jest ale nie jest dostępna publicznie. Tak twierdzę ponieważ dosyć często mi się powtarzają, niestety nie wypiszę ci konkretnych położeń sygnetu bo nie pamiętam ich aż tak dokładnie Niemniej jest to żart, że ten sygnet/(minerał w zadaniach dziennych nordyjskich) jest "znajdzką" nie wysyłającą żadnego sygnału tylko trzeba klikać w każde pole XD.
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

Uprawnienia