Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz by takie przyzwania weszly?

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

12 85.71%
  • Nie

2 14.29%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Przyzwania na unikaty

Użytkownik Avatar RaZoR

Przyzwania na unikaty

Witam,
    Co kazdy mysli na temat aby wprowadzic przyzwania na potwory unikatowe? Statystycznie respimy unikata podobnie jak mini bossa. Dziwi mnie fakt ze to jeszcze nie weszlo w gre. Dziekuje.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Czemu by ich nie dodać do sklepu w KWF?

Użytkownik Avatar Clover
    tbh przyzwania unikatów mają większy sens niż minibossów.

Użytkownik Avatar Cooliak
    Jako osoba co bije całe życie unikaty uważam że to największa głupota. W ogóle może opracujcie żeby wszystko było natychmiast za kasę jak już to w tym kierunku ma iść. Unikat już ma ta losowość dzięki na long term wychodzi te 1/150 ( u mnie 1/155 na tanatosach). Zamysł unikatów miał być ogółem taki że to moby które się miały się pojawiać losowo a i tak już jest bardzo ułatwione z losowością sprawiedliwa bo wychodzi wsm jak miniboss energetycznie. Przyzwania zgodziłbym się jeśli by była ta sama kara za przegraną czyli strata unikata.
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    Jako osoba co bije całe życie unikaty uważam że to największa głupota. W ogóle może opracujcie żeby wszystko było natychmiast za kasę jak już to w tym kierunku ma iść. Unikat już ma ta losowość dzięki na long term wychodzi te 1/150 ( u mnie 1/155 na tanatosach). Zamysł unikatów miał być ogółem taki że to moby które się miały się pojawiać losowo a i tak już jest bardzo ułatwione z losowością sprawiedliwa bo wychodzi wsm jak miniboss energetycznie. Przyzwania zgodziłbym się jeśli by była ta sama kara za przegraną czyli strata unikata.
    oczywiście, jak najbardziej, ze stratą przedmiotu. Inaczej nie ma sensu.

Uprawnienia