Zobacz wyniki ankiety: dniemiecc - Gustaw Rapier - Violetta Valery - Nasciturus do degrada lub bana?

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jooo

10 71.43%
  • Niiiii

4 28.57%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 17 z 17

Temat: Reelekcja

Użytkownik
    Z tego co wiem nie jest juz testerem walk. Jak dla mnie co to jest za argument ze robi poradniki?? Te poradniki są spóznione o całe wieki, ja przechodz8lem tą fabułe z poradnika fusi. Tak, wiem ze moge robic te poradniki ale po co? Gra w to 50 osób - Patrzysz w dziennik i pissesz do tej osoby po prostu i juz wiesz jak coś robić. Gra z roku na rok jest co raz mniejsza przez co kazdy kazdego z max lvlem zna. Te poradniki równie dobrze by mogły przestać istnieć w devos bo to jest postęp w fabule przy którym wiekszość osób odpada. Zapewne ten post zostanie usuniety tak jak wszystkie inne moje wpisy o gustawie ale gustaw do knebla
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

Użytkownik Avatar Cooliak
    prawda jest taka ze gdyby nie fakt tego ze nie ma na kogo zastapic tych ludzi to juz by ich dawno nie bylo

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Z tego co wiem nie jest juz testerem walk. Jak dla mnie co to jest za argument ze robi poradniki?? Te poradniki są spóznione o całe wieki, ja przechodz8lem tą fabułe z poradnika fusi. Tak, wiem ze moge robic te poradniki ale po co? Gra w to 50 osób - Patrzysz w dziennik i pissesz do tej osoby po prostu i juz wiesz jak coś robić. Gra z roku na rok jest co raz mniejsza przez co kazdy kazdego z max lvlem zna. Te poradniki równie dobrze by mogły przestać istnieć w devos bo to jest postęp w fabule przy którym wiekszość osób odpada. Zapewne ten post zostanie usuniety tak jak wszystkie inne moje wpisy o gustawie ale gustaw do knebla
    no i tutaj dobrze powiedziane te poradniki równie dobrze mogły by nie istnieć i może to lepiej to może by ludzie zaczęli jakkolwiek myśleć a nie być zależnym od instrukcji. też w sumie bawi mnie fakt tego że ktoś próbuje bronić typa bo poradniki robi jakieś tak jak barto wspomniał fusiek robił poradnik o wiele wcześniej bo na samym początku upka i na bieżąco był aktualizowany. a poradniki teraz są wrzucone na szybko w formułce forumowej robionej przez graczy totalnie nie ogarniających mechanik lub nie mających kompletnie doświadczenia z minibossem/unikatem i mnie rozwala że jeszcze ktoś ma za to dostawać pochwały xdd
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Uprawnienia