Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Teleport na Onogoro

Użytkownik Avatar Cooliak

Teleport na Onogoro

Hej przychodzę z super pomysłem! Pomyślałem sobie kurczę szkoda że nie ma tpka na izkę. I wpadłem na genialny pomysł!!!!!!!
    Może po ukończeniu questa "Sekrety Pustynnych Grot" w ramach dodatkowej nagrody powinny być dodatkowe teleporty np po 1 na mrok/światło albo na mapie Onogoro: Sekretna Komnata i ew stamtąd zrobić przejścia. Jeśli chodzi o tpki bezpośrednio do światła i mroku to raczej myślałem żeby tp był niedaleko początku tych minigier z przejściem tych mostów. czekam na fidbak
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Redaktor
    Nie wiem po co znowu zakładać taki temat skoro już ostatnio dostaliście odpowiedź,że nie będzie zmian.

Użytkownik Avatar Alvi
    na nie, jak z kims jest na tyle nie w porzadku aby bic tego minibosa regularnie to niech biega tam tez z buta najlepiej z miasta przez mury scythe
    Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
    Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
    Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.

Użytkownik Avatar Cooliak
    wsm mogli by tpki na kg i is zrobic zamiast tych oplat za golda xddd
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Uprawnienia