Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 43 z 43

Temat: Bn2025

W ankiecie na temat, który z eventów jest naszym zdaniem najlepszy wiele osób zagłosowało na event Bożonarodzeniowy. Z zapytaniem Antybristlera:

Sporo osób zagłosowało za Bożym Narodzeniem. Ciekawi mnie co Was ekscytuje w tym evencie?
    odpowiem za siebie:

Dużo profitów. Nawet nie posiadając innych postaci na wysokim lvl, to na samym Kalendarzu + wymianie prezentów da się nieźle wzbogacić/nadrobić. Sylwester/Nowy Rok jest zaraz po świętach, więc to daje gwarantowany unikat + zdolke bez żadnego większego wydatku w złocie i energii. Gremliny nie są aż takie irytujące do bicia, chociaż x2 mogłyby być od samego początku. Innymi słowy - przyjemny zarobek. Póki co jestem znacznie mniej w tyle właśnie dzięki temu.

Bo bądźmy szczerzy - większość już przeszła wszystkie eventy parenaście razy, więc nie wiem, komu sprawiają jeszcze przyjemność

Użytkownik Avatar musaraj
    Nagrody z Namiotu:
    - Pocisk Oświeconych + Różdżka Zaklinacza
    - Paralizator + Astralna Szata +1
    - Odbicie + Banicki Pas +1
    - Trujący Pocisk + Magiczny Krzyżyk

150 prezentów (20x 5 + 1x50)
    https://mfo3.pl/view/ga/20baa6d7
    https://mfo3.pl/view/ga/21a492be
    https://mfo3.pl/view/ga/2d81372d
    https://mfo3.pl/view/ga/222d5960

Tak przy okazji, to Gremliny dają bardzo dobrego expa. Na 57 poziomie właściwie nie mam lepszego dostępnego expowiska pod względem exp.

Rzadkość jeżeli chodzi o potwory eventowe.

Użytkownik Avatar Eresmel
    Niech już sie konczy ten shitshow i wprowadzaja igrzyska pozdrawiam
    This is a certified hood classic

Tradycyjnie nie brałem udziału w tym wydarzeniu. Zapraszam natomiast wszystkich do udziału w evencie Walentynkowym, to mój ulubiony
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Tak przy okazji, to Gremliny dają bardzo dobrego expa. Na 57 poziomie właściwie nie mam lepszego dostępnego expowiska pod względem exp.

Rzadkość jeżeli chodzi o potwory eventowe.
    gremliny dają mniej expa za sztukę, niż dyniogłowe though

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Nawet w przypadku grupy 2x?
    Dyniogłowe 2x nie są dostępne za darmo, Gremliny już tak.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Nawet w przypadku grupy 2x?
    Dyniogłowe 2x nie są dostępne za darmo, Gremliny już tak.
    a to inna sprawa, jeśli patrzymy tylko na darmowe potworki, to niestety nie mam wystarczająco info, ani jak to się rzutuje w porównaniu z dwoma kościotrupami, które również są darmowe.

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    dają dużo więcej niż dyniogłowe

Użytkownik Avatar Greyden
    gremliny git exp, te x2 mogłyby być cały event bo nie dosc, ze sie je lepiej klika na mobile, to jeszcze daja faktycznie dobry exp
    ogolnie event jest dobry, jakby nie patrzec na totalnie nudna minigiere z pakowaniem, gdzie masz zawsze 100% chyba ze w polowie pakowania zasniesz
    ale sam fakt, ze powoli sobie moge wbijac lvl + zdobywac nowe eq, nawet jesli nie jest ono takie jakbym chcial + sporo miksow z grinchy = dobry event

dalbym jedynie mozliwosc pakowania po 2/3/4/10 zabawek na raz, bo mnie sie nie chce stac nastepnym razem tyle czasu
    pozdrawiam
    7,99 zł za kilogram pomarańczy to dobra cena

Przywoła mi ktoś dialog tego elfika z poczty, który mówi o nagrodzie za topkę mikołajów? Chodzi mi o dokladny dialog (najlepiej screenshot), a nie treść z pamięci.
    Być może mój analfabetyzm się załączył, ale przeczytałem informację o czterech pakietach bonusów, a nie o pakiecie czterech bonusów, po jeden każdego rodzaju.
    Nie chcę wyjść na totalnego grincha, ale no jestem prawie że pewien że z treści wynikałoby, że każdy dostanie po 4 każdego bonusu. Dlatego się w sumie pchałem do topki i dlatego uważałem wydatek w MFach za tego warty ;//

EDIT: tak, nawciskałem „że” trzy razy obok siebie, ale nie edytuje bo jestem po nocce i zmeczony. Sory.

@Down: dlatego chce screena, bo domyślać się możemy, o co dokładnie chodziło, ale no istnieje drobna roznica miedzy 4 bonusami a 16.
    Ostatnio edytowane przez Hide ; 07-01-2026 o 19:59

Użytkownik
    Screena nie mam, natmiast pamiętam że to było dziwnie sformułowane i po trzykrotnym przeczytaniu chodzi o pakiet czterech bonusów, po jednym każdego rodzaju.

Uprawnienia